![]() |
Yine Sana Yazıyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yine Sana Yazıyorum...![]() Yine sana yazıyorum ![]() ![]() Sen gideli ne kadar zaman geçti bilmiyorum ![]() ![]() En büyük düşmanım oldu bana sensizliğimi ve her an biraz daha çoğalan acizliğimi hatırlatan saatler ![]() ![]() Her şey sanki hiç bitmemiş gibi, sen beni bırakıp bambaşka dünyalara yelken açmamışsın gibi ![]() ![]() Duvarlarımda resimlerin, başucumda güllerin, parmağımda bana aldığınyüzük ve kucağımda oyuncak ayımla bir çocuk misali bekliyorum! Sankiher an kapıyı çalacakmışsın gibi, sanki aniden arayıp bana 'bebeğim ![]() ![]() ![]() ![]() Gelmezsin oysa, aramazsın da biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle büyük ki ağrım bir türlü çaresini bulamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğin o günden beri o kadar yalnız kaldım ki kendi sessizliğimdensağır oluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çıkış yolu göster bana, bir teselli, bir ümit ver Allah aşkına ![]() ![]() Bekle beni dönerim' de! Ömür boyu beklerim seni ![]() ![]() ![]() ![]() Ama demezsin değil mi? Yazık ki bunu da bilirim ![]() ![]() Bildiklerimden nefret eder oldum artık! Yaşamaksa zaten çoktan gözdençıkarılmış bir hayal oldu benim için ![]() ![]() ![]() ![]()
|