![]() |
Zülle’İ Beni Saide’De |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zülle’İ Beni Saide’DeZÜLLE’İ BENİ SAİDE’DE Geceydi, hava yağmurlu ve rutubetliydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmamdın peşinden ağır gittiği anda bir an İmamdın üstünden bir şey düştüğünü, yere döküldüğünü gördü ![]() ![]() ![]() ![]() -Mu alla sen misin? -Evet Muallayım ![]() İmam’a cevap verdikten sonra yere düşenin ne olduğunu görmek için dikkat etti, bir miktar ekmeğin yere döküldüğünü gördü ![]() İmam: Bunları yerden topla ve bana ver ![]() Mu alla: Sırayla ekmekleri yerden topladı, İmamdın eline verdi ![]() ![]() Mu alla: İzin ver, bunu ben taşıyayım ![]() İmam: Hayır, gerekmez, bu işi senden daha çok benim yapmam gerekir ![]() İmam ekmekleri omuzuna aldı ve iki kişi Zulle-i Beni Saide’ye varıncaya kadar yola koyuldular ![]() ![]() ![]() Hepsi uykudaydı ve bir kişi uyanık değildi ![]() ![]() Mu alla:Bu gecenin ortasında ekmek getirdiğin bu kimseler şia mıdırlar ve imamete inanmışlar mıdır? Hayır, bunlar imamete inanmamışlardır, imamete inanmış olsalardı tuz da getirirdim ![]() [url=http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|