![]() |
ÖSS Tarih Oluyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
![]() ÖSS Tarih Oluyor...'Hayat eşittir 180 dakika' formülü kalkacak mı? Çelik'ten önemli açıklamalar ![]() Her yıl 1 ![]() ![]() Bakan Çelik, üniversitelere giriş için ÖSS yerine, ilköğretimde olduğu gibi her yıl SBS benzeri bir sistemin getirilmesiyle ilgili tartışmalara da değindi ![]() Milli Eğitim Bakanı Çelik, İHA Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar ve TGRT Ankara Temsilcisi Murat Odabaş'a üniversiteye giriş ve eğitim sistemindeki gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu ![]() BU SENE YETİŞMESİ ZOR Bugünkü ÖSS sisteminin doğru olmadığını hem öğrenciler hem öğretmenler hem de YÖK'ün kabul ettiğini vurgulayan Çelik 'Ümit ediyorum ki önümüzdeki günlerde YÖK'le oturup bunları konuşacağız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak katsayıyla ilgili YÖK'ün bir karar alması durumunda ya da yasal bir düzenlemeyle yeni düzenlemenin gerçekleşebileceğini belirten Çelik, şunları kaydetti: ÖĞRENCİNİN YÜKÜ HAFİFLEYECEK 'Ama bunu daha YÖK'le oturup konuşacağız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖĞRENCİYİ OKULA BAĞLAYAN SİSTEM Eğitim sistemine göre 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BU SENE SORU STİLİ DEĞİŞMEZ Gençlerin hayatının 180 dakikaya bağlanmaması gerektiğini vurgulayan Çelik, mevcut sisteme göre ÖSS'ye hazırlanan öğrencileri de rahatlatarak, 'Ama öğrencilerin şunu iyi bilmelerini istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|