![]() |
Bu Gece Son |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bu Gece SonBu gece son… ![]() ![]() ![]() Kendime işkence çektirmekten zevk alıyorum… Kendı benliğimin dışına cıktımm …Gördüğüm tüm maskeler benim için bir yüz ifade ediordu kendime bi maske sectimm… ![]() Daha 17 sinde gördüğü yaşamların karmaşıklığına aldanan ve kendisinin kim olduunu bilmeden yasamaya calısan bi kızın hayatını yaşıorum… ![]() ![]() Derinden çizik dolu bi yaşamdan kopuk ne halt yedi bilinmedik sahipsiz sorunlu bi sıfatın arkasında isim olmayı kabullenmişti… onun sahipsizline karsılık sahibi olmak istiyordu… ![]() ![]() ![]() Direndi… Ayrılık ve terk edişlere dayanacak kadar güçlüydü… ![]() Sıfatını öle sahiplenmişti kii onun hayata bakış açısını değiştirmişti… ![]() ![]() ![]() Üzülecekti…bilmiordu ![]() ![]() Bilmeden gidiordu belkide hissetmişti ama sandıgı gibi olmadıgını savunuordu… Başladıında asla bitmes demişti kendi kendine… ![]() Bitmedi… Hayır hayır bitti de kendi içinde yaşamayı öğrenmişti… Ve asla başka bi sıfata sahip olmamıştı… Bitti… ![]() Sahiplendiği sıfata öylesie baglanmıstı ki umursamıordu önüne gelen engelleri… ![]() ![]() ![]() Geceleri kimsenin bilmedii aglama nöbetlerinin tek kahramanı olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() Gece; Uykularının son buldugu noktada düşününce can acıtıcı hatıralarının uç köşesi ![]() ![]() Gece; Bilinmedik sırların,sıradışı öyküsü tutsaklıın ![]() ![]() Geceydi; Kaçak kız rolüne girmesi istendi ondan… “sen bi isimsin ve sıfatının yanına git” cümleleri zırvalanıordu beyninde… Gitmişti de… nasıl olduunu sormadan görduu yerde sarılmıstı sıfatına… istenmediini biliordu kendıne engel olamıordu… öpüşmelerin can alıcı noktalarındaydı o gece… öslemişti öpmeyi… ilk onda ögrenmişti cunku ![]() ![]() Keşkelere bürünmüş bi yaşamı dayanlımas kılan neydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O geceden sonra hayatının baksa bi anlam kazanacagını biliordu…eskisi gibi olmyacaktı hiçbişey ve eskisi gibi olmayacaktı kendısı…sıfatının baksa bi isim bulmasına dayanamayacak kadar güçsüzdü… ![]() ![]() ![]() Şimdi bırakılmıshlık duygusuyla anlamlandırabilmek için hayatı birilerine tutunmaya cabalayan amaa her seferinde takozlayıp düşen bi zamanların kacak kızı ölümün durduu karenin içinde artık… ![]() ![]() ![]() Aynaya bakma!! Sakın bakma… gördüün ben değilim… Dudaklarımı kestim…… Başka bi sıfatım olurda öpmesin die… ![]() Ellerimi mideme gömdüm… ![]() Baska bi sıfat bulurda tutmasın die… Gözlerimden kan akıtıorum… ![]() Baska bi sıfat görurde vurulmasın die yeşiline… Bedenimi de topraga gömücem Baska bi sıfat bulurda sarılmasın diyeeeeeeeee… (alintidir)
|