![]() |
Mum'ların Öyküsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mum'ların ÖyküsüDört tane mum usul usul yanıyordu ![]() ![]() Birinci mum dedi ki: "Ben BARIŞ'ım ! Ama kimse benim yanmama yardımcı olmuyor ![]() Sanırım yakında söneceğim ![]() Alevi hızla azaldı ve sonunda tamamen söndü ![]() ![]() ![]() İkinci mum: "Ben VEFA'yım! Ne yazık ki artık vazgeçilmez değilim ![]() Onun için bundan sonra yanıp durmamın bir anlamı kalmadı" Sözlerini tamamladığında esen hafif bir rüzgâr onu söndürdü ![]() ![]() ![]() Sırası geldiğinde üçüncü mum hüzünlü bir sesle dedi ki: "Ben SEVGİ'yim! Yanacak gücüm kalmadı ![]() ![]() ![]() İnsanlar beni unuttu, değerimi anlamıyorlar ![]() En yakınlarını sevmeyi bile unuttular ![]() Ve daha fazla beklemeden sönüp gitti… Ansızın, odaya bir çocuk girdi ve 3 mumun da yanmadığını gördü ![]() "Neden yanmıyorsunuz? Sizin sonsuza kadar yanmanız gerekmiyor muydu ?" dedi ![]() O zaman dördüncü mum konuşmaya başladı : "Korkma ben yandığım sürece öteki mumları da yeniden yakabiliriz, ben UMIT'im!" Çocuk parıldayan gözleriyle UMIT mumunu aldı ve öteki mumları birer birer yaktı ![]() ![]() UMIT ışığı yaşamımızdan hiç eksik olmamalı ki hepimiz onunla birlikte Vefa'yı , Barış'ı ve Sevgi'yi yaşatabilelim insaAllah!!! |
![]() |
![]() |
|