Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahım, büyük, yalancıyım

Ben Büyük Bir Yalancıyım Allah'ım

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Büyük Bir Yalancıyım Allah'ım

UYANDIM ARTIK

Ölüm döşeğinde günleri sayılı hasta olan bir adam bakınız ne diyor

Öleceğim artık Ölmek iyi amma öldükten sonra ne olacağım Allah'ım Bütün kainat yaradanını haykırırken seni inkar etmek mümkün mü?

O halde ben, ne olacağım nereye gideceğim elbette cennete gitmek isterim Fakat yalnız istemekle gidilmez ki: Koca bir ömür boyu 50 sene, 60 sene hangi yolda yürüdüm ise, elbette sonunda varacağım yer de ondan başkası olmayacaktır

YILLARCA MÜSLÜMANIM DEDİM :

Ezan okunurken kahve de oyun oynaya biliyordum Televizyonda film seyrede biliyordum Çünkü nefsime hoş geliyordu Ezan okunurken kız ve kadınların peşine takıla biliyordum Çünkü nefsime hoş geliyordu O halde ben yıllarca sana değil, nefsime kulluk etmişim

Müslümanım derken yalan söylemişim Ama farkında bile olmamışım

DİNİM İSLAM DİYORDUM :

Kominizmi benimsiyor, dinim İslam diyordum Faşizmi, sosyalizmi, emperyalizmi hep izmleri benimsiyor sonra da yine dinim İslam diyordum

Demekki dinim İslam derken de yalan söylüyordum

ÖNDERİM HZ MUHAMMED (SAV) DİYORDUM:

Batıya hayran oluyordum Önderim Hz Muhammed diyordum, şeytanın elçilerine hayran oluyordum

Demekki önderim Hz Muhammed (sav) derken de yalan söylüyordum

KİTABIM KUR'AN-I KERİM DİYORDUM :

Şey- Tan-ı okuyordum Kur'an haricinde her kitabı okuyor, sonra da yine kitabım Kur'an-ı Kerim diyordum

Demekki kitabım Kur'an-ı Kerim derkende yalan söylüyordum

RABBİM ALLAH DİYORDUM :

Nefsimin emirlerine göre hareket ediyordum Rabbim Allah diyordum, yap dediklerini yapmıyor, yapma dediklerini yapıyordum Yine de Rabbim Allah diyordum

Rabbim Allah diyordum insanları Allah'tan gayrisine davet ediyordum Fakat yine de Rabbim Allah diyordum Demekki Rabbim

Allah derken de yalan söylüyordum

Allah'ım, ben gafil bırakılmışım Cahil bırakılmışım Ninnilerle uyutulmuşum Annem uyuyordu beni nasıl uyandırsın Babam uyuyordu beni nasıl uyandırsın Abim, öğretmenim, komşum uyuyordu beni nasıl uyandırsın Elbette ben de uyuyanlardan olacaktım Şimdi sen beni uyandırdın Allah'ım Ömrümden üç ay değil üç gün kalsa ne çıkar Çünkü uyandım ve seni tanıdım Artık emanetini vermeğe hazırım Allah'ım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com