Yahudiler Mi Dediniz ? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yahudiler Mi Dediniz ?“Yahudiler mi dediniz? Onlar, yumurtalarını pişirmek için Dünyayı ateşe vermekten çekinmeyen Lanetlilerdir![]() ![]() ”Necip Fazıl Kısakürek Yazarımızında Söyledigi Gibi Yahudiler Yumurta Pişirmek İçin Dünyayı Yakmaktan Çekinmiyorlar ![]() ![]() Buna Bir Dur Diyen Olmalı Kimse Dur Demiyorsa Biz Üstümüze Düşeni Yapmalıyız ![]() ![]() ![]() En Azından Lisanı Hal İle Degilde Ellerimizi Açıp Dua Edelim ![]() ![]() Elimizden Şimdilik Bu Gelir ![]() ![]() Gönderilen Yardımlar Ulaşmıyor Çünkü Yahudiler Filistin'e yani Gazze'ye Ulaşım Yolu Olan Yola Ambargo Uygulamış ![]() ![]() Ve Yapılan Yardımlar Yerine Varmıyor ![]() Bir Gazzeli Adam Söylüyor ve Tam O Sırada Yemek Yiyorum Adam Diyor ![]() ![]() Elektirik Yok, Su Yok, Elektrik Yok, Fırınlar Çalışmıyor, Yemek Yerine Evlerimiz Üstümüze Yıkılıyor ![]() Ailemi Çocuklarımı Ve Tüm Yakınlarımı Kaybettim Ve Savaşmak İçin Elimde Silah Yok ![]() Elimde Silah Olsa Belki Onlara Karşı Birşeyler Yaparım ![]() Ama Biz Sapanla Taş Atarken Tanklarla Uçaklarla Geliyorlar ![]() Gazze'yi hiç Böyle Görmemiştim Gazze Gazze Gazze Cehennem Olmuş ![]() ![]() Can Güvenligi Yok Yanındakilerde Diyor; Bize Haber Geldi Evinizi Boşaltın Evinizi Boşaltmassanız Üstünüze Yıkılacak ![]() Bizde Apar Topar Evi Terk Ettik Çoçuklarımız Oyuncak Yerine Boş Mermi Kovanları İle Oynuyor Anne Sütü Yerine Kan İçiyorlar Yardım Yardım Yardım Diye Bagırıyorlar Kimi Sürekli Kelime Şehadet Getiriyor ![]() Olurya Aniden Bir Bomba Gelirse İmanlı Olarak Diger Dünyaya Göçmek İçin ![]() ![]() Onlarda Bizim Kardeşimiz Ne Diye Geçiyor Ayet-i Kerimede "İnne Mugminune İhvetun" Yani Bütün Mügminler Kardeştir ![]() Kardeşlerimiz Ölürken Bizim Boş Boş Oturmamız Dogru Degil ![]() ![]() ![]() Sizlere Tavsiyem Fetih Suresi Okuyun ![]() ![]() Mehmed Besir Parlakoglu - Mardin YENİASYA |
|
|
|