![]() |
İlim Mi? O Da Ne? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlim Mi? O Da Ne?Bismillahirramanrrahim es-salatu ve's-selamu ala Rasulillah Selamun aleykum ey ehl-i İlim Rabbim nasib etti böyle bir mekanda çeşitli vesileler ile toplandık ve belki niceleri de sonradan katılacak bu kervana ama ister bir kişi olsun ister bin dert aynı ![]() ![]() ![]() Ülkemizin, çevremizin, ehlimizin en önemlisi kendimizin ahvalini çok iyi biliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Neden tam olarak çözemedim ama ilim fukarasıyız neden hala her konuda bilmişlikten dem vuruyoruz neden birileri çabalayıp birşey yapınca onlara çelme takmaya çalışıyoruz neden neden neden? ![]() ![]() ![]() İndinde ilmin "i"si olmayan kardeşlerimiz bazen heyecan bazen galeyan halinde bulunup hem kendilerine hem çevrelerine zarar veriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son olarak çok olarak söylediğim bir duayı paylaşmak istiyorum: "Allahumme Rabbî zidnî ilmen ve fehmen ve elhiqnî bi's-salihîn (Allah'ım ilim ve anlayaış yönünden beni artır ve salihler arasına kat" Amin ![]() ![]() ![]() İlyas UÇAR |
![]() |
![]() |
|