![]() |
Susmayı Bilmeli İnsan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susmayı Bilmeli İnsanSusmalı insan sırası ona gelince ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen susuşlara saklanıyor sevgiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her şeyi bitiriyoruz kimi zaman tek bir söz söylemeden, açıklama yapmadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey bittiği zaman başlayan şeyler bazen güzel de olabiliyor ama hiçbiri sonsuza kadar sürmüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Tükeniyoruz yavaşça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her yolun vardır bir sonu deyip kendi sonumuzu keşfe çıkıyoruz ![]() ![]() Terk edilişler başlıyor sonra yapayalnız kalıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Ve diplerde aruyoruz sonsuzları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve artık yüzümüz yok, sesimiz yok, hayallerimiz yok ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Susmayı Bilmeli İnsan |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susmayı Bilmeli İnsanSusmak - susmayi becrebilmek ![]() ![]() ![]() Sususlari hastalik diye görmek yanlistir! Gerci olaya psikoloji bakimindan yaklasildiginda sususun bir cözüm olmadigini ögreniriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemfikir degilim, kimi zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dini boyutlarda yaklassak konuya, yine susus en hayirlisidir denilmekte ![]() ![]() ![]() Aslinda paylasimdaki cogu noktaya katiliyorum, lakin bunun susmakla alakadan ziyade kisinin kendisiyle problemlerinin olmasindan kaynaklaniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Susmayı Bilmeli İnsan |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susmayı Bilmeli İnsanBazen susuşlara saklanıyor sevgiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatın geneline yayarsak suskunluk fiilini,bu yazıya katılıyorum ![]() ![]() Susmayı doğru bulmuyorum,nedenine gelince kişinin söylemek isteyipte söyleyemedikleri birikir ,birikir yine kendisine zarar verir ![]() ![]() ![]() ![]() Susmak ta bir cevaptır derler ama bu söz hayatımızın düsturu olmamalı ![]() Yanlış anlaşılan bir söz olduğuna inanıyorum ![]() Konuşmak,bana şunları ifade eder: Derdim varsa ve sen hayatımdaysan bil,neden bilmeyeceksin ki ![]() ![]() Kızdım,çünkü değerlisin benim için dinle ![]() ![]() ![]() Kızgınlığımı aşmak istiyorum çünkü seni hayatımda istiyorum dinle ![]() ![]() Susarsam uzaklaşırım senden,uzaklaşmak istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sorun çözülmezse biz çözülürüz ![]() ![]() ![]() Susmak ve kopmaktansa konuşmayı tercih edenlerdenim ![]() Susmak cahille cedelleşmeyin hadisini hatırlattı bana,evet bu doğrudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enenisa eline sağlık bacım güzel bir konuydu ![]() |
![]() |
![]() |
|