![]() |
Sana Söz Verdim Aşkım |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Sana Söz Verdim AşkımNe zamanı bir dakika önce geriye alabirim Ne de geleceğimi bir dakika sonra yaşayabilirim En bildiğim şeyi yapmalıyım; Seni sende bir ömür boyu sevmeliyim ![]() ![]() Ve seni bir ömür boyu yüreğimde nefesim gibi bilmeliyim ![]() ![]() İnce bir çizgi kalbimde sana olan Duygularım; Ne adını koyabiliyorum bu sevdanın Ne de uykusuz gecelerimi sorguluyorum Sadece tek bildiğim şey; seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Karanlığa inat gözlerindeki ışıklarla bakıyorum geceye ![]() ![]() Aldığım her nefesi senin kalbine adayıp her atışım senin güzel yüreğine ![]() ![]() Rahat uyuyamıyorum senden sonra ![]() ![]() Karsımda senin baharımsı düşlerin ve kalbimde büyüttüğüm hasretim ![]() ![]() Artık zamanı durdurmak istiyorum seni avuçlarımdan kaybetmemek için ![]() ![]() Yokluğunda bile senin için bu beden nefes almaya devam edecek Ben seni hergün daha çok seviyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : sana sös werdim aşkım |
![]() |
![]() |
#3 |
hayko26
|
![]() Cevap : sana sös werdim aşkım![]() Sonra bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayko26
|
![]() Cevap : sana sös werdim aşkım![]() Zor günler geçirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hayko26
|
![]() Cevap : sana sös werdim aşkım![]() Ve söyledim!!! "Mavim" oldun benim! Masmavi bir dünya verdin bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve şimdi korkuyorum!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hayko26
|
![]() Cevap : sana sös werdim aşkım![]() Gidersen benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gidersen ; Kimin gözlerinde dalarım ![]() ![]() Kime "Seni Seviyorum" derim ![]() ![]() Senin sahip olduğun bu kalbimi kime veririm ![]() ![]() ![]() Kimin dünyasına girerim ![]() ![]() ![]() Güzel gözlüm!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hayko26
|
![]() Cevap : sana sös werdim aşkım![]() Seni o kadar çok seviyorum ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SeNi ÇoK SeviyoRuM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : sana sös werdim aşkımEmeğine sağlık teşekkürler paylaşım için ![]() ![]()
|