![]() |
Seni Seviyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Seni SeviyorumBir titreme bastırıyor her yanımı, Ta içimden kopuyor bir çığlık Bendini yıkmış sular gibi Coşarak, çarpa çarpa yatağına Haykırıyor Seni seviyorum ![]() Zamansız oldu olsun ![]() Boğulmaktansa bu sevdanın içinde ve yanmaktansa alev alev Korkmuyorum, bak söylüyorum Seni seviyorum ![]() Sırrım kalmasın hiç sana dair Açık ettim tüm düşlerimi, Umut aramaktansa yalnızlıklarda Bir yüreğe konup yaşamak için Ne olacaksa olsun? Diyorum Seni seviyorum ![]() Zor olacak biliyorum, Belki tutacak yakamızdan Kahrolası çaresizlik, Belki de zindanım olacaksın ![]() Kim bilir kırar kilidi bu iki kelime Seni seviyorum ![]() Artık esarettir bana sensizlik, Bir umman gibi hür Gözlerinde yaşamalıyım ![]() Yalnızca bunun için bile olsa Haykırmalıyım sonsuza dek Seni seviyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Seni Seviyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Seni Seviyorumseni seviyoruuummmmmm die haykırmak geldi içimden :) ellerine sağlık gülgüzeli buda çok güzel
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seni Seviyorum:)) teşekkürler senin de okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayko26
|
![]() Cevap : Seni Seviyorumpaylaşım için tşk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seni SeviyorumBen teşekkür ederim vakit ayırdığın için sagol ![]() |
![]() |
![]() |
|