Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahir, genciyim, zaman

Ahir Zaman Genciyim...

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahir Zaman Genciyim...

Bir ateşe düştüm yakıyor ama öldürmüyor Bir an olsun eksik olmuyor sancısı anlaşılmazlığın Ne olanlar beni anlıyor ,
ne de ben olanları Neden acaba diye soracak birilerini arıyorum
Bütün adresler bende, bense çaresiz bir yüreğin feryadında bitiyorum

Âhir zaman genciyim ben, ayaklarım kilometrelerce yol yorgunlugunda, gözlerim kurtuluşa hasret
Minareden gelecek bir “hayyealelfelah” nabzındayım şimdi Ama neden, neden sokaklar bu kadar garip bana, neden camiler utangac ve neden kiliseler bu kadar magrur ? Düşüyor muyuz yoksa,
yada düştük mü pençesine şeytani tuzakların Ayakta kalan yok mu, hala savaşan yiğitler yok mu meydanda

Oysa en fazla yetmiş yıllık bir hayatı omuzlayabilecegimi sanıyordum Şimdi yaşadığım her dakikaya bir yetmiş yıl daha ekleniyor Ve biraz daha çabuk çöküyor omuzlarım
Vapurdayken dalgaları ben karşılıyorum sanki, trendeyken rayları tırnaklarım yalıyor bir bir…

Üşüdüğüm zaman hiç ısınmayacakmış gibi içim ve yandığı zaman sanki hiç sönmeyecek gibi ateş…

Âhir zaman genciyim ben, bazen dağlara vurasım gelir başımı Bu şehri terkedesim ve ispatlamak için uğraşasım bu dünyadan biri olmadığımı Yüreğime değiyor acısı aldatılmışlığın
Anneme yalvarıyorum dışarıya salmaması için beni
Ve babam gibi ayakta durmayı hayal ediyorum bir gün Sımsıkı, dimdik ayakta olmayı, herşeye rağmen herşeye karşı ayakta olmayı… hayal ediyorum…

Ahir zaman genciyim ben, ne olursa olsun duaya seccade sermiş dudaklarım var Yalanların ortasında, dikenlerin acısını tada tada eriyorum muradıma
Ölüyorum belki ama elbette değil bir hiç uğruna Çırpınıyorum yavru bir ceylan misali düşmüşçesine aslanın ağzına
Son bir hamle, son bir umut, ya beni al yanına ya da iyice geçirsin dişlerini aslan boynuma, bilekleri iyice kavrasın bedenimi Kanımın aktıgını göre göre can vereyim ama isyana tâbi tek kelime çıkmasın agzımdan

Çünkü zaman âhir zaman, bense çoktan kabul ettim acı bir ölümü değişmeye bu ölümden beter varlığa, varoluşa…

Çünkü hiçbir şey kolay değil, zaman ahir zaman bense bu zamanın içine elinde pimi çekilmiş bomba ile gönderilmiş acemi bir asker

Ben bir âhir zaman genciyim
alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com