![]() |
Kimsenin Vurmadığı Bir Yerden Vurdun Sen |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Kimsenin Vurmadığı Bir Yerden Vurdun Senkimsenin vurmadığı bir yerden vurdun sen tarifi zor ![]() ![]() içimdeki çocuğun canını acıttın hani sana elini uzatan gözlerinin içine yaşlarını akıtan hani 'şairim' dediğin birisi vardı ya sen bu gece onu ağlattın ![]() ![]() ![]() camı açıp dışarı bakıyorum simsiyah bir gece içerisi ondan beter ve içimden hiç birşey yapmak gelmiyor bugün mağlubum hayata kimbilir huzur beni nerde bekliyor ![]() ![]() ![]() dilimin ucuna geliyor sözler ısrarla yutkunuyorum susuyorum işte bildiğin gibi konuşsam ağlıyorsun ağlasan dağılıyorum sevgiyle bakan gözlerinden ayrılık isteyen dudaklarına doğru yuvarlanıp gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() bir türlü anlamadın ve hep yanlış tanımladın gözyaşlarımı demiştim sana benim hayatla sorunum var böyle durup durup buhulanırım ben sen üzerine alınma yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi bir görsen gülersin halime anlamsız hareketler yapıyorum kültablasındakini unutup yeni bir sigaraya daha yakıyorum ![]() ![]() ![]() dedim ya bu gece mağlübum hayata yıllar sonra ilk kez bocalıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hani konuşurken birden susardım dalardım duvarda bir noktaya şaşırırdın ![]() ![]() ![]() 'suskun' derdin bana ![]() gülümseyip alnından öperdim ayrılırken fırsat olmadı söylemeye ![]() ![]() hayatı bir 'susturucu' gibi içime tıkayan biri vardı ona çok benziyordun ![]() ![]() ![]() oysa konuşacak o kadar çok şey vardı ki hep içimde kaldı söylenmemişler ![]() ![]() susturdun sende tıpkı hayat gibi ![]() ![]() dinlemeye pek niyetli değildin zaten ama isteseydim bin parçaya ayırırdım kalbini benden güzel haber bekleyenler var onlara ne söylememi istersin ![]() ![]() yine de susmak istiyorum biliyor musun inadına susmak! ne zaman birisi hayata yataklık edip kırsa kalbimi hep böyle yapıyorum ![]() ![]() ![]() sadece konuşmakla yakalanmıyor mutluluk ben neden bütün yolculuklara yalnız çıkıyorum? hayat her şeyin bedelini ödetir insana bir gün anlarsın anlaşılmamak ne kötü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() farkına vardığında araya koca bir zaman girmiştir çoktan sen de bir gün 'keşke' dersin! ve anlarsın ![]() ![]() 'ruhun' yok artık buralarda ![]() ![]() ![]() deli gibi bir sağanak başladı şimdi ![]() ![]() ![]() her ayrılık yağmur mu bırakır böyle? o akşam eşiğin altında öptüğün ben miydim yoksa bir yalan mıydı? söylesene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabah yokum bu şehirde bilmediğin bir gurbete gidiyorum nasıl istiyorsan öyle kal ![]() ![]() ![]() ama senin de bana benzeyecek sonun o zaman anlayacaksın ki her çocuğun bir şiiri vardır ![]() ![]() al ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kimsenin vurmadığı bir yerden vurdun sen beni değil içimdeği çocuğu ağlattın bu aralar hayat kazanıyor yine gün olur bu çark tersine döner kardelen ![]() ![]() en son şairler güler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kimsenin Vurmadığı Bir Yerden Vurdun Sen |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Kimsenin Vurmadığı Bir Yerden Vurdun Senellerine sağlık gülgüzeli güzel bi şiir ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Kimsenin Vurmadığı Bir Yerden Vurdun Sen |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kimsenin Vurmadığı Bir Yerden Vurdun Senteşekkürler bbk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|