![]() |
Kırılmama Sanatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırılmama Sanatı![]() Bugün, kırılmak için bahane arıyorsa gönlüm, gözlerim bahenesini bulmak ve aklımda bunu ispat için malzeme arıyorsa, ben henüz ne kendimin ne karşımdakilerin kıymetini anlamamışım demektir ![]() ![]() ![]() Herkes onun aleyhine çalışıyor gibidir ![]() ![]() ![]() Kırılmamak için sanat eğitimi almaya niyetli olanlar, önce negatif algı ve sorgudan, müebbet biçimde kutulmalılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırmak; uzaklaştırmak, ötekileştirmek, umursamamak, kendisine zarar vermektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoşgörünün ılıman ikliminden, alınganlığın ve kırılganlığın kutuplarına göç edenler, kırılmamak gibi hem erdem hem sanat olan bir değerden kendilerini yoksun bırakarak, ne yazık ki yoksulluğu kuşanırlar ![]() Daha çokta anne babadan devralınan bu miras, sanatın zevk ve estetiğinden mahrum kalmış ve üşümüş renklerin tuvaldeki görüntüsünü yüzünde taşıyan bir ifade verir kişiye ![]() ![]() Bir daha asla yaşanamayacak olan bu güzelim günleri, kırılmanın sancısıyla renksiz geçirmek, insanın kendisine yaptığı eziyet ve haksızlıktır ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanlık, kırmamaya ve kırılmamaya gayret ettiğinde, dünya daha yaşanılır olacak, İNANIYORUM ![]() ![]() ![]() Saliha Erdim |
![]() |
![]() |
![]() |
Kırılmama Sanatı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırılmama SanatıKırılmamayı başarabileni ben canı gönülden kutluyorum ![]() ![]() Kırılganlık; kırılmamanın anlayış denizinde sakin bir limandaymış gibi yaşamak yerine, savaşmanın ve duygu hırçınlığının kabarttığı dalgalarla boğuşan yorgun ve kırgın bir insan sunar hayata ![]() Bir daha asla yaşanamayacak olan bu güzelim günleri, kırılmanın sancısıyla renksiz geçirmek, insanın kendisine yaptığı eziyet ve haksızlıktır ![]() kırılganlığımızla erişilen mahrumiyete bakarmısınız Sağolasın kardeşim eline sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kırılmama Sanatı |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırılmama SanatıKırılmamak için kıranlar, kuralları bilmediklerini ortaya koyarlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok güzel tarif edilmiş,bunu idrak ettiğimiz zaman insanlık kurtulur heralde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|