![]() |
Mektup... |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Mektup...Merhaba sen ! Belki şaşıracaksın ilk bakışta Ateşe dokunmuş gibi atacaksın zarfı elinden Nerden çıktı bu ? beni nasıl buldu diyeceksin ''izimi kaybetmiştim ![]() Ama umrumda değil Ne dersen de sen ![]() ![]() ![]() Sana kendımden söz etmeyeceğim Üzgünüm gel filan demiyeceğim, Zira bilirim gelmezsin ![]() Bilirim ayakların prangalı,gözlerin avrupalı akşamlara tutsak şimdi, 3-5 marka kiralıdır yüreğin, Ellerin alkol kokuyordur, Dudakların acımsı kimbilir,kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana çok şeyler yazmak istiyorum kendimden söz etmeyeceğim korkma Havalar biraz soğudu,sizin sokakta herşey tam bir ben geçiyorum oradan şimdi , Birde sen noksan ![]() ![]() ![]() Bana mektup yaz demiyeceğim , Yazmassın bilirim ![]() Parmaklarına çaresizlik dolanır,kalemler küser,kağıtlar deli olur sonra,bir adam çıldırır yanı başından,iki çocuk ağlar ,bir düzen bozulur ![]() Yazma sen istesen de yazma Sana kendimden söz etmeyeceğim Yitirmişim kendimi ben hani aşkımız hani sevgilerimiz demiyeceğim Hem boşver aldırma bu dediklerime NASILSIN İYİ MİSİN SEN ?!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Mektup... |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Mektup...Teşekkürler canım emeğine sağlık ![]()
|