![]() |
Sen Gitmeyi Bilirsin,Ben Sevmeyi!... |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Sen Gitmeyi Bilirsin,Ben Sevmeyi!...![]() Görmediğimden değil, Yanımda olsan yine özlerdim ![]() ![]() ![]() Ve bil ki! bu kadar sevmem senden değil, Gitsen benden, Ben gidişini bile severim ![]() Aramızda hep aynı fark, Sen gitmeyi bilirsin ![]() ![]() ![]() Ben sevmeyi ![]() ![]() ![]() Kimseye soramıyorum seni ![]() Kirlenme diye hiç öpmedim ya! Belki başkasını seversin diye, Hiç söylemedim sana sevdiğimi ![]() Bilmiyorsun, boğazımda düğümsün ![]() Yutkunsam gideceksin, Yutkunmasam, ölürüm ![]() ![]() En mutlu anlarımda bir dert içimde, Gülsem kahkaham sırıtır tebessümlerin içinde, Anlatsam derdimi anlatamam ki ![]() ![]() ![]() Herkesin güldüğünü bilmek kolay ama, Kimsenin ıslanmadı ki gözleri benim kadar ![]() ![]() Akşamın matem rengine büründüğü sattelerde, Gökyüzündeki kandiller tek tek yanmaya başladığında, İçimde sessiz bir çığlık, Özlemeyi özledim, özlemeye değer ne kaldıysa ![]() ![]() ![]() Boşluğunu dolduramaz demiştim giderken, Gelme ![]() ![]() ![]() Sana bol gelecek artık bu aşk ![]() Düşün ki esmeye hakkı olmayan bir bahar meltemiydi bizimki ![]() Yüreğimize sadece eli değdi, Değdi ve geçti ![]() ![]() ![]() Sen benim kalbimi parçalardında, Yinede ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını ![]() Sırf ayaklarına batmasın die ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sönüşe sığmadım sönmedim ![]() Bir gidişe sığmadım gitmedim ![]() Öyle korkunçtu ki sesi sessizliğin, Bir haykırışa sığmadım ![]() Sustum ![]() ![]() ![]() Gelmeni bekledim, gönlümün boş koridorlarında Gelmedin ![]() ![]() ![]() Sen gitmeyi bilirsin ![]() ![]() ![]() Ben sevmeyi ![]() ![]() ![]() Umutlarımın boynu bükük şimdi ![]() Gelme ![]() ![]() ![]() Alıştım yokluğuna ![]() Gittin ![]() ![]() ![]() Ben ardından sadece baktım ![]() Oysa söyleyecek o kadar şeyim vardı ki! Gidersen iyiye dair ne varsa içimde, Yitireceğim hepsini ![]() Gidersen sönecek içimdeki ateş, Ve bir daha hiç kimse yakamayacak ![]() Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi, O karanlıkta yolumu kaybedeceğim ![]() Diyecektim sana, Konuşamadım ![]() Yüreğim ıslaktır benim, kuytularda ağlamaktan ![]() Ve hafif uçuktur rengi, Kurusun diye kaç kez, güneşe asılmaktan her kıtada ![]() ![]() Gün penceremde gecenin siyahını eritirken, Ben uyumamış gözlerimle sensizliğimi biriktiriyorum ![]() Kaç sitem, Kaç boşvermişlik indiriyorum yüreğime ![]() Öyle çok konuşacaktım ki ![]() ![]() ![]() Anla o kadar sustum işte ![]() ![]() ![]() Geldiğin gün ancak o zaman anlayacaksın, Beklendiğini, Ve ancak o zaman anlayacaksın geciktiğini ![]() ![]() ![]() ![]() Uzağında kaldım herşeyin, Senin sevginin uzağında ![]() Direnemedim sensizliğe, Kahırla isyanla geçti her günüm ![]() Alıkoydu herşeyimi sensizlik nöbetleri ![]() Bakma öyle birşey olmamış gibi, Sen gittin Ben bittim ![]() ![]() ![]() Sen gitmeyi bilirsin ![]() ![]() ![]() Ben sevmeyi ![]() ![]() ![]()
|