İsyan büyüyor |
10-11-2006 | #1 |
[KAPLAN]
|
İsyan büyüyor‘Asla izin vermeyiz’ Dün ilk kez FANATİK’in okuyucularına duyurduğu, Fulya Tesisleri’nin altından metro istasyonunun geçmesini öngören projeye tepkiler giderek, çığ gibi büyüyor Bütün camianın tepkisini çeken projeye bir itiraz da Beşiktaş Belediyesi’nden geldi Konuyla ilgili açıklama yapan belediye başkan yardımcısı Uğur Büyükbalkan, böyle bir projeye asla izin vermeyeceklerini belirterek, “Konuyu Büyükşehir Belediyesi ile de görüşeceğiz Biz belediye olarak her zaman değerlerimize sahip çıktık” dedi ‘Proje Anakent’e ait’ Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal “Bu Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir proje ve orayla görüşsünler” derken, Beşiktaş Belediyesi Gençlik-Spor Eğitim Komisyonu Başkanı Hasan Bozkurter de “Tüm meclis üyeleri, Fulya’daki sahaya gelip, tesisleri kurtarmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız Gerekirse Belediye ve yönetim birlikte Anakent’e gidip ‘Burası Beşiktaş’taki tek yeşil alandır ve çocuklarımızın tek spor yaptığı yerdir’ diyerek, burayı kimseye vermeyeceğiz’ diye konuştu Yönetim arayışta Konuyla ilgili bir açıklama da Siyah-Beyazlı yönetimden geldi Amatör Şubelerden Sorumlu yönetici Bülent Deriş “Kulübümüze zarar verecek her projenin karşısındayız Eğer Anakent Belediyesi, projeyi değiştirmezse, biz de Fulya’ya karşılık, Küçükçiftlik’teki (İnönü Stadı’nın arkası) lunaparkı, İnönü Stadı’ndaki Yeni Açık tribünün arkasındaki araziyi veya Dolmabahçe Camii’nin yanındaki parkı talep edeceğiz” diye konuştu |
|