![]() |
Bir Rüya Gördüm... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Rüya Gördüm...1950 yılında bir rüya gördüm ![]() ![]() ![]() "Hemen fırladım, Bediüzzaman'ın yanına gitmeye koyuldum ![]() ![]() ![]() "Sen kimsin?" dedi ![]() "Risale-i Nur dağıtıyorum" diye cevap verdim ![]() Bu sözümü duyan Bediüzzaman, dışarı çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() "Elimi öp, şekeri öpme!" Dikkat ettim, Bediüzzaman'ın avucunun içi şeker doluydu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rüyayı kendim tabir ettim: Şimdi ben bu hizmetin şekerleme tarafındayım fakat çileli zamanlar da gelecek ![]() ![]() ![]() Nitekim öyle oldu ![]() ![]() ![]() Mahkemelerde, hapishanelerde, karakollarda dolaştırıldım ![]() ![]() Şu anda hastanede yatıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takvimleri yazanlara muvakkit denir ![]() "Muvakkit vakti ne bilsin? Gel de onu hastaya sor!" Yatakta yatıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Türlü derde deva buldum ben elimle çok zaman, Kimse bilmez bir tabibe ben de muhtacım şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20 Haziran 2009, Cumartesi Hekimoğlu İsmail |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir Rüya Gördüm... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Rüya Gördüm...Gece ile gündüz müsavi olduğu veya ahirzaman yaklaştığı vakitte mü’minin rüyası ekseriye doğru olur ![]() Mü’minin rüyası nübüvvetin kırkaltıda bir cüz’üdür ![]() Sizden hanginiz en doğru sözlü ise onun rüyası da en doğrudur ![]() Hadis-i şerif Allah c ![]() ![]() Ne de güzel tabir vermiş ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen karşılaştığı zorluklar hiç farkına varmadan atlatır ![]() Ne zaman geldi, ne zaman bitti anlamaz ![]() Ellerine sağlık kardeşim ![]() |
![]() |
![]() |
|