![]() |
İlahi Armağan -32- Meclis |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlahi Armağan -32- Meclis32 ![]() Bu konuşma Cuma sabahı medresede yapıldı ![]() Konuşma tarihi: Hicrî 11 Cemâziyelâhir 545, Milâdî 1150 ![]() Emre uy, yasaklardan kaçın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsteyeceklerini O'ndan iste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dıştan emir verilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanımda akıllı durunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey beni töhmet altına almak isteyen, yarın her şey açığa çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() Kalp hâlin beni kahra uğratmak istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana yardımcı yok mu? Bana iyilikle yanaşacak kişi nerede? Kendi öz düşüncesi ile hâlimi soracak kimse yok mu? Yardımcım olduğu için kim Allah'a hamd eder? Herkes gibi benim de yardımcıya ihtiyacım olur ![]() ![]() Akıllı olunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Allah'ın düşmanı münafıklar, Peygamber’in (s ![]() ![]() Allah’ım, tevbemi kabul et ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbimizi ve duygumuzu Sana hasret ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İlahi Armağan -32- Meclis |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlahi Armağan -32- MeclisEy evlat! Senden hayır çıkmıyor ![]() ![]() ![]() Ey evlat! İşe sarıl; bina yapılması için çalışmalısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazık, halkın korkusu ile nefsini bağladın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nefse verilen şeyde senin dahlin yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gücüne, kuvvetine ve elinde bulunan fâni mala güvendiğin zaman gayb âleminden bir şey bekleme ![]() Allah’ım, sebeplere dayanmaktan sana sığınırız ![]() ![]() ![]() ![]() “Rabb’imiz, bize dünyada iyilik ver ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|