![]() |
Beni Mi Seviyorsun? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Beni Mi Seviyorsun?Kadın adamı çok seviyordu ![]() ![]() ![]() Yemyeşil ovalarını verdi adama Yaşam fışkıran ![]() Beni seviyor musun? Evet, dedi adam ![]() ![]() ![]() Güneşini, ayını verdi kadın Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına ![]() ![]() ![]() Beni seviyor musun? Tabii, dedi adam ![]() ![]() ![]() Kadın çağladı Gürül gürül akan pınarını verdi adama ![]() Beni seviyor musun? Elbette, dedi adam ![]() ![]() ![]() Kadın bağlandı Yaşam ipini adama verdi ![]() Bir oldular tek oldular adamla ![]() Beni seviyor musun? Biliyorsun, dedi adam ![]() ![]() ![]() Kadın dağlarını verdi adama Tırmandılar doruklara ![]() Beni seviyor musun? Aşağılara baktı adam zirveden Başkalarını gördü Sustu adam ![]() ![]() ![]() Ağladı kadın ![]() ![]() ![]() Gözyaşını verdi adama Almadı adam ![]() ![]() ![]() Kadın onurunu verdi adama Şaşırdı adam ![]() ![]() ![]() Sordu yine usulca kadın Beni mi seviyorsun? Onu da seviyorum seni de, dedi adam ![]() ![]() ![]() Sustu kadın, sustu Verecek bir şeyi kalmadığında ![]() ![]() ![]() Senin yüreğine ihtiyacım var, dedi adam Başkasını sevebilmek için ![]() ![]() ![]() Çıkarıp yüreğini verdi kadın ![]() Korktu adam ![]() ![]() ![]() Beni sevmiyor musun, dedi adam ![]() Sesi yoktu kadının söyleyemezdi ![]() Gözleri yoktu kadının ağlayamazdı ![]() Kalbi yoktu kadının sevemezdi ![]() Onuru yoktu kadının yaşayamazdı ![]() ![]() ![]()
|