![]() |
Bizi Gören Allah?İ Hatırlar Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bizi Gören Allah?İ Hatırlar Mı?Birlikte oturduğunuz dostlarınızın en hayırlısı, görünüşüyle size Allah?ı hatırlatan, sohbetiyle sizin güzel amellerinizi arttıran, salih ameliyle/güzel fiil ve davranışlarıyla size ahireti hatırlatan kimsedir(Suyutî, Camiu?s-sağir, 2/14) Dünün, İslâm?dan habersiz açık Christina?sı, bugünün İslâm?ın nuruna ermiş mesture Semiyye?si, örtünün kadının güzelliğini tamamladığını söylüyor ![]() Bir Müslümanla evli olan Semiyye?nin en büyük arzusu İslâmiyeti diğer Alman kadınlarına da anlatmak ![]() Alman Christina Hoffmann nasıl Müslüman olduğunu ve İslâmın kadına emri olan başörtüsünü nasıl takındığını şöyle anlatıyor: Ben de diğer insanlar gibi bir insandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müslüman olduğum ilk günlerde bir başörtüsünün benim için zor olacağını düşünmüştüm ![]() ![]() Kur?ân?da bizi Yaratanın kadınlara kesin olarak ?Başlarınızı örtün? emri var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cenneti ve Allah?ın rızasını düşünerek Onun emirlerini yerine getirmeye çalışsınlar ![]() ![]() ![]() Nuriye Çeleğen |
![]() |
![]() |
|