Maço Erkek ve Kız Arkadaşı:)) |
01-28-2008 | #1 |
zeynoo
|
Maço Erkek ve Kız Arkadaşı:))Aloooooooooooooo Anasını sattııımın kızı ne lan bi saattir telefonun meşgul - Annem aradı Hakkı kızma yaaa - Başlatma şimdi anandan Seni almaya geliyorum hazır ol Buluşurlar - Nasılsın sevgilim? - Sevgilinden başlatma oğlanmıyız biz - Peki erkeğim nasılsın? - Bozuk biraz Boşver Ne lan bu eteğiin boyu? biraz daha kısa giyseydinde diz kapakların gözükseydi - Offf Hakkı yaa lütfen yine başlama - Sanamı sorcam ağzını dağıtırım bak Benim manitam böyle giyinip azına burnuna marshall boya süremez çizerim bak - Buket beni kızdırma önüne bak düzgün yürü ulan - Peki Hakkı sen nasıl istersen - Ayyyy Hakkı şu elbiseye bak ne güzel - Ne lan bu Bunun kumaşı nerde Bi donluk kumaştan elbise yapmış ırz düşmanları Seninde azını yüzünü dağıtırım bak böle elbiselere bakıpta ay ne güzel deme - Peki sevgilim - Bak halen sevgilim diyo Allama sokak ortasında madara ederim seni doooru konuş - Tamam Hakkı - Eeee söyle bakalım nereye gitmek istiyosun seni nereye götüreyim - Sahilde yeni bir bar açılmış Hakkı oraya gidelimmii - Yok boşver şu çay bahçesi iyi şurda otturalım - Peki Hakkı - Surat yapma bana işlemez kızım, adam gibi oturcaksan otur kafamın civatalarını attırma Biz delikanlı adamız bar ayakları bize gelmez, hem racona ters bikerem kızım |
Cevap : Maço Erkek ve Kız Arkadaşı:)) |
01-29-2008 | #2 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Maço Erkek ve Kız Arkadaşı:))ehu Tam Bir KRO :S:D TEŞEKÜRLER PAYLAŞIMIN İÇİN [( AYRICA ARKADASLAR LÜTFEN GÖRÜNTÜLEME SAYISI İLE YANIT SAYISINI ERTIK EŞİTLEYELİM YANİ İNSANLAR BU KADAR UĞRAŞIP BİR KONU AÇIYOR AMA GÖRÜNTÜLEME 9 YORUM 1 OLACAK İŞ DEYİL :s:s LÜTFEN DAHA DUYARLI OLALIM SAYGILARIMLA)] |
Cevap : Maço Erkek ve Kız Arkadaşı:)) |
01-29-2008 | #3 |
zeynoo
|
Cevap : Maço Erkek ve Kız Arkadaşı:))tşk ederim kedikesen duyarlılığın için |
|