![]() |
Seni Sevmek Bambaşka Bir Mevsimmiş |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Seni Sevmek Bambaşka Bir MevsimmişSeni sevmek bambaşka bir mevsimmiş bana ![]() Usulca geçtim bu şehrin sokaklarını, Akşama vardım ![]() Şiirler yazdım sevdiğim sana, Anladım ki, Seni sevmek bambaşka bir mevsimmiş bana ![]() Takvimlere bıraktım yalnızlığı, Yağmurlardan düştüm yokluğuna, cümlelerinden içtim, Sabahlara saklandı ayışığı, Usulca unuttum bu şehrin sessizliğini ![]() Yanımda sen, Ellerimde yüzüne gülümseyen zamanlarım, Onca sevda vardı şafaklara sevdiğim, Ben yalnız seninkini seçtim ![]() Çocukluğundan sıyrıldım sana aşkların, Çabaladım kapıların dışında, Yalnızlığıma ok gibi saplanan yarınlar vardı, Anlaşılmamış, paylaşılmamış, Gecelerce saçlarına karışan yıldızların koynunda, Bir ben vardım, birde sen, Bakışırdık sabahlara kadar aynalarda ![]() Yani sevdiğim, Zaman aldı uykularımı, İçime sancı doğuran bütün sabahlardan, Göremesemde seni, kendimden vazgeçtim ![]() Usulca bitirdim bu şehri seni düşünerek, Bir seni sevdim ![]() Ardımızda, Gündüze bırakılan nice aşklar vardı özlenmemiş, Devrik cümlelerinde aşk, henüz yüzümü görmemiş, Sen vardın bana herşeyden önce sevdiğim, Seni sevmeyi öğretti bana gecelerce, Sende aşk'ı bulan yüreğim ![]() Ve anladım ki sevdiğim, Sevdaların şimdi bana herşeymiş, Aşk yalnız sende gerçekmiş, Seninle aşk'ı yaşamak, Hiç birşeye değişilmezmiş ![]() Üşenmeyip topluyorum ortalığı ![]() Öyle köşe bucak değil ![]() Ne heves, ne düş kırıklığı; Gecede bırakıp tüm yaşadıklarımı Sabahlar buluyorum kendime ![]() Düşler öğlene dek gitmiyor ![]() Yanındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susman yoruyor beni, Konuşman; çamaşır serili bir bahçe, Yazın toplanmadan bırakılmış, Bir halı gibi nemli ve ağır ![]() "Herşeye varım!" diye Bağırmak geçiyor içimden Oysa bağırsam, Yorgun güllerin solmaya yüz tuttuğu bu gecede, Her heves bir düş kırıklığı
|