Bana Anlattığın Masallar Da Ayrılık Yoktuki
Gün geçtikçe içimde büyüyen koCa bir yaLnızlık   Anlamını biLmediğim   beLkide hiç tanımadığım faili mechuL nedenLerdi beni böyle derinden sarsaN   Neydi , Kimdi beni benden aLan   Artık kendimi Tanımıyorum  bulamıyorum hiç bir yerde KayboLdum bu kalabağın  bulanıkLığın içinde yabancıyım ben bu hayata 
Tam her$ey yolunda diyorum tam uçuyorum artık diyorum  ama gölgeLer bırakmıyor peşimi ben yine yere iniyorum  Hiç yükseLemedim ki asLında GöLgeLer hiç bırakmadı ki peşimi   !! Bağırmak istiyorum sokaga çıkıp ama yapamıyorum içimde düğümleniyor tüm sözcükler  biliyorum yabancıyım ben bu keLimere
Etrafımda onca insan   onca kaLabaLık ve ben bu kaLabaLığın içinde yaLnızım beni kimse biLmiyor anLamıyor zaten hiÇ anLamadıLar  Korkuyorum geceleri uyumaktan  RüyaLara daLıp tekrar bu kabusun içinde bulmaktan kendimi Çok korkuyorum  beLkide ben rüyaLara yabancıyım 
Artık yüreğimde güz var 
$imdi mutLuLuğa , neşeye , ışıLtı doLu gözLere yabancıyım 
Küçükken bana masaLLar anLatılırdı Ben hayatı o masaLLar gibi hayaL ediyordum   o masaLLarda hayat Toz pembeydi , herşey güzeLdi  o masaLLar hep Mutlu SONla bitiyordu  Ben onLara inanmıstım  ama öyLe değilmi$ masaLLar mı beni kandırdı ? artık masaLLarada yabancıyım  
Hani bizim sonumuzda masaLLar gibi oLacaktı bana anLattığıN masaLLarda ayrıLık yoktu ki