![]() |
Mühendisleri Sinir Eden Sorular |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Mühendisleri Sinir Eden SorularMühendisleri Sinir Eden Sorular - abi senin bolum bilgisayardi di mi? - evet? - ya 6 haneli icq numarasi nasi aliyoruz ogretmislerdir size? - (tabi tabi …, okulda ders var icq101 diye) ogretmediler, bilmiyorum ![]() -bilgisayar mühendisiyim ![]() -ne ?! waooow cok etkilendim ![]() ![]() ![]() -yok ya o kadar da degil saol yine de eki eki eki -ya benim şu eski sevgilinin hotmailine nasıl girerim? - sus bi cay koy ya mağdur (m) inşaat mühendisliği ulaşım dalı öğrencisidir ![]() a: abicim sen şimdi yolcusun bilirsin ![]() m: (yollusun deseydin bari :S ) söyle ![]() a: bizim bi yayla yolu var çok bozuk ![]() m: evet abi bizimki de öyle, zaten yayla yolları hep bozuk olur ![]() a: şimdi şu yolu düzeltmek kaça malolur? yayladakiler falan para toplayıp yaptırsak diyorum ![]() m: (sanki birim fiyat öğretiyorlar okulda paso , şimdi de rıdvan dilmen moduna soktun ya helal olsun) kaç km? a: 20 kilometre var ![]() m: nasıl bişey olacak asfalt? stabilize? a: ya düzeltilse yeter asfalt istemez ![]() m: 20 km stabilize yapılacak, peki arazi durumu nasıl? a: biraz dönemeçli, çok tırmanmıyorsun ama m: sana 25'e olur ![]() a: bana? nasıl yani? m: ne bilim lan ben! a: abi sende bi şeyden anlamıyosun haybeye mi okudun? -bilgisayar mühendisliğini kazandığına göre çok zeki olmalısın +yok ya o kadar değil -***** mısın yani - demek mühendis olacaksın ![]() ![]() - uzay muhendisi ![]() ![]() - uuuuuuu (kendi de niye dediğini bilmiyo ![]() ![]() ![]() - ……houston we have a problem - baba naber - gene ne var - abi tv kartını nereye takıyoduk? anteni ne ediyoduk, şeyi nerden şeediyoduk - kartı eline al, anteni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkeoloji bolumde okuyan bir kisi tarafindan, bilgisayar muhendisliginde okuyan bir kisiye yoneltilmis soru: - abi sen bilgisayar muhendisliginde okuyordun dimi? - evet ![]() - size hacker 'lik yapmayi ogretiyorlar mi, boyle bir ders var mi? - sizde tarihi eser kacakciligi diye bir ders var mi? -?! -hmm yazilim muhendisligi nasil oluyor o? +bilgisayar yazilimi uzerine ![]() -yazi mi yaziyorsun yani bilgisayarda? +evet yazi yaziyorum bilgisayarda ![]() - abi sen ne mühendisisin? + bilgisayar - abi toplamamı daha ucuz hazırmı? + şimdi seni bi dağıtırım feriştahın toplayamaz ![]() + bilgisayar - word kullanmayi biliyormusun? (bkz: mavi ekran) mekan: bir taksinin içi - pardon mesleğiniz neydi bağyan? sık sık denk geliyorum da size ![]() ![]() - endüstri mühendisiyim ![]() ![]() - hımm ![]() ![]() ![]() ![]() - aynen o dalda çalışıyorum, şuradan u dönüşü yapıcaz ![]() ![]() - tam sol mu? yoksa dönüşte karşıya mı? - bildiğin u dönüşü işte, u harfi çizicez yani, "uuuu" ![]() ![]() - tamam, kızmayın yalnız mühendis hanım ![]() ![]() - kızmıyorum, u dönüşünü izah ediyorum ![]() ![]() - peki şimdi siz tam olarak ne yapıyorsunuz? - neyi ne yapıyorum? - mesleğinizi diyorum, endüstriyi ne yapıyosunuz? - kalkındırıyoruz deeermişim :) şurda sağda kalayım ben ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Mühendisleri Sinir Eden Sorular |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Mühendisleri Sinir Eden SorularTeşekkürler MATE ellerine ve emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
Mühendis Arkadaşları Meslekten Soğutan Sorular... |
![]() |
![]() |
#3 |
yosun_26
|
![]() Mühendis Arkadaşları Meslekten Soğutan Sorular...1 - Yahu sen inşaat mühendisiydin di mi? - Evet?? — Baksana bu bina yıkılır mı? — Ne bileyim ben, bisürü testi var bu işin öyle karpuza vurur gibi anlaşılmaz bu işler! — Ne biçim mühendissin lan sen? - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 - Bölüm ne? - Makine mühendisliği - Kaç tane kız var lan sizde?? - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 - Ne çıkacan mezun olunca? - Gemi inşaat muhendisi ![]() - Ha, kaptan felan yani ![]() - Yok ebe olacaz ![]() 4 - Mesleğin ne evladım? - Kimya muhendisiyim amca ![]() - Sabun, şampuan felan ![]() ![]() ![]() - Yok amca öyle değil; daha bi zor ![]() 5 - Abi senin bölüm bilgisayardı di mi? - Evet? - Ya 6 haneli icq numarası nası aliyoruz? Öğretmişlerdir size ![]() ![]() ![]() ![]() - (tabi tabi ![]() ![]() 6 -Ne mühendisisin? -Endüstri mühendisi -Ne endüstrisi? 7 Arkeoloji bölümünde okuyan bir kişi tarafından, bilgisayar mühendisliğinde okuyan bir kişiye yöneltilmiş soru: - Abi sen bilgisayar mühendisliğinde okuyordun dimi? - Evet ![]() - Size hacker'lik yapmayı öğretiyorlar mı, böyle bir ders var mı? - Lan, siz de tarihi eser kaçakçılığı diye bir ders var mı? -?! 8 - Abi nerde okuyordun sen? - Makine mühendisliği - 4 yıllık mı? 9 - Ne mühendisisin? - Bilgisayar - Bu bilgisayarlar nasıl çalışıyorlar kuzum? - Içlerinde elektronik devreler var, ikili mantığa göre ![]() ![]() ![]() - ??! - Boşver, sen tak fişi çalışır onlar ![]() ![]() 10 - Ne mühendisisin? - Bilgisayar - Yav bizim oglana şöyle iyi bişey, oyunlu falan, toplasak kaça çıkar? 11 - Bilgisayar mühendisliğini kazandığına göre çok zeki olmalısın ![]() - Yok ya o kadar değil ![]() - ***** mısın yani? 12 - Emre aslanım sen makine mühendisiydin de mi? - Evet mahmut amca ![]() - Vallahi tebrik ederim seni ![]() ![]() ![]() 13 - Yavrum inşaat mhendisi mi olacaksın sen? - Evet teyzecim ![]() - Ayy canim benim peki iş miş bulabilecek misin çıkınca, master yapacak mısın master yapmadan da bir anlam yok artık ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14 - Ne iş yaparsın sen? - Haberleme mühendisi - Yaw bu nokialarda radarın yeri tespit ediliyo mu ![]() - Benim bu telefona nerden müzik yüklenir ? - Sen şimdi telefon felan yapabiliyon mu bana da yap - Bu uydu kanallar şifresiz felan nasıl izleniyo onun bi aleti varmış, var mı sende 15 - Senin okuduğun bölüm ne yienim? - Genetik mühendislii diyorlar teyzecim ![]() - Vah vah tıp fakültesi tutturamadn mı yavrum, böyle genetik mühendisi olucan ![]() - Kandan cerahatten pek hoşlanmam ![]() 16 - Hmm yazılım mühendisliği nasıl oluyor o? - Bilgisayar yazılımı üzerine ![]() - Yazı mı yazyorsun yani bilgisayarda? - Evet yazı yazıyorum bilgisayarda ![]() 17 - Ahmet makina mühendisliği zor muydu? - Tabi olum ![]() ![]() ![]() ![]() - Helal olsun valla ![]() ![]() ![]() ![]() - Allah belanı versin derim başka bişey demem ![]() 18 - Sen şimdi ne okuyordun?— Bilgisayarr mühendisliği - Evladım boşuna okuyorsunuz siz, şimdiki çocukların hepsi bilgisayar kurdu, bizim oğlan bütün gün internet cafede ![]() - Tabii amca, anlıyorum… 19 İşçilerin yeni girmiş makine mühendisi hakkındaki yorumları: - Bak mesela şu yeni giren mühendis var ya ![]() - hee ![]() — CNC’nin "S" sinden bile anlamıyor ![]() ![]() ![]() — CNC’de "S" var mı ki lan? — Neyse işte anlamıyooo ![]() ![]() ![]() 20 - Ne okuyorsun sen? — Peyzaj mimarlığı - Ne yapar o? - Doğal çevreyi bozmadan insan gereksinimlerini karşılamak için incelemeler ve planlar yapar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() — Ha yani bahçıvan olucan! - !!!!!!!!!!! 21 - Sen ne okudun - Mühendislik - Hangi Bölüm - Elektronik - Hangi Okul - Anadolu Üniversitesi - Ha anladım Açık öğretim yani |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mate
|
![]() Cevap : Mühendisleri Sinir Eden SorularBenzer içerikli konular birleştirildi ![]() ![]() Teşekkürler canım benimm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Mühendisleri Sinir Eden Sorularmate ve yosun_26 >>Teşekkürler çok güzeldiii:)))
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Mühendisleri Sinir Eden Sorularilginç kimisi çöpe kimisi birleşiyor elinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mate
|
![]() Cevap : Mühendisleri Sinir Eden SorularEğer aynı kişi aynı konuyu iki defa açmış ise veyahut aynı konu 3-5 kere açılmış ise ayrıca üstüne üstlük yorum yok ise mevcut konu genelde çöpe taşınıyor ![]() Fakat konu 3 ten az üye tarafından açılmış ve daha da önemlisi açılan konularda farklı üyeler tarafından ayrı ayrı yorumlar bulunuyorsa konuları birleştirmeyi yeğliyorum ![]() Umarım açıklayıcı ve anlaşılabilir bir cevap olmuştur ![]() Not: bu benim kendi yaptığım bir uygulamadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Mühendisleri Sinir Eden Sorularbir soru sordum niye rahatsız oldunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mate
|
![]() Cevap : Mühendisleri Sinir Eden SorularEstafirullah ne demek rahatsızlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer "Umarım açıklayıcı ve anlaşılabilir bir cevap olmuştur ![]() ![]() Rahatsızlık söz konusu bile olamaz ![]() ![]() ![]() Her zaman açığız sorulara bu konuda şüpheniz olmasın ,siz aklınıza takılanları her zaman sorun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|