![]() |
Hesaplaşma |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Hesaplaşma![]() Tonlarca anlamlarla yenileniyor arabesk hallerim ![]() ![]() Olmayan umutlar biriktiriyorum, fakirin ekmeği misali ![]() ![]() Keşke bile diyememek nasıl acı ![]() ![]() Kendimden kaçak, akla zarar hesaplaşmalar ![]() ![]() Aramayın yokum, ve hep aynı soru: Nerde biticek yolum ![]() ![]() Biliyorum saçmalıyorum, ben bunu hep yapıyorum ![]() ![]() Nerde kaldıysa o mutluluk, sahip olamamak yorgunluk ![]() ![]() Kaldıramıyorum kendimi ve bana en acısı kandıramıyorum artık ![]() ![]() Kelimelerin bile anlamları tükendi, yazamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bak bu da koyuyor adama! Eski heveslerle bir daha aynı yolda karşılaşmak ne kadar uzak ![]() ![]() Gördün mü kriz, bir halta yaramıyormuş zaman! Yaşamın kimi yerlerinde bir iğne deliğinden geçiyormuş insan, geçebilirse ilerliyormuş, geçemezse yerinde sayıyormuş ![]() Ben o iğne deliğine sıkıştım kaldım! El değmemiş acılarım var, kendi ağıdını kendileri yakan ![]() İnançsızım, sanırım kimsenin vakti olmayacak beni anlamaya ![]() ![]() ![]() Ama iyileşemiyorum hastayım, beyninim içi kurtlarla dolu, bazen onları görür gibi oluyorum, beni yok edicekler! Bu kısır döngülerim hiç bitmiyor ve artık kendime hiç gücüm yetmiyor ![]() ![]() Kaderinse hala bir açıklama borcu var! Yaşantımın bir haritasını çıkartıp önüme koyduğumda, tüm bunların sebebini soramamanın, acı ama gerçek olduğuna karar veriyorum sonrasında ![]() Ben bunu haketmedim! Biliyorum tüm şarkılar hüzün bana ve gidilebilecek tüm uzaklıkları tüketmişim ![]() filmlerde masallarda var, onlar da güzel yalanlardır sadece ![]() ![]() bitişlerim bende ![]() ![]() ![]() Zaten hayat da anlamıyor beni, ya da ısrarla yanlış anlamak istiyor ![]() başa çıkılır benimle, bunu da kimse bilmiyor ![]() ![]() zayıflıklarımı yaralı bir kol gibi kesip atamıyorum ![]() Şimdi alakasız bi yerde durmuşum ve önümdeki o uzun sandığım çizgiye bakıyorum ![]() ![]() Arkaya bakmaya yüzüm yok, kendinden utanır mı insan ![]() ![]() Ya da kendi yerinde olmak istemek nasıl bir his anlıyor insan, şimdiki aklım olsaymış, kendimin yerine kendim için bişiler yaparmışım diyebilir miyim acaba ![]() ![]() Neler denir de aslında, yeri değil şimdi, yine yersiz bi mevzuyum işte ![]() ''Kendinin ellerinden tutmayı dene kriz, ve kendine kendin için bir gülüver ![]() ![]() desem mi ki ![]() ![]() Yine uzun cümlerler kurmuşum, gururumdan ağır ![]() ![]() kendime itiraf edemediklerim sayfalara yazılmıyor yinede, öğrenmiş oldum her keresinde ![]() ![]() İstanbul yeter, öfkem burnumda ![]() ![]() İstanbul yeter, gelme üstüme ![]() ![]() Konudan konuya atlarken, benim bile başım döndü bu kaybolmuşlukta, kendimi kaybettim, hüküm giyercesine ![]() ![]() Yok, sanırım ben bunları hakettim ![]() ![]() Adı yaşamaksa, yaşıyoruz, yazıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Derdini söylemeyen derman bulamaz derler, anlatmayı beceremediğim derdimin çaresi ne ise, her kimdeyse, nerdeyse, hangi nedense ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|