![]() |
Haklısın Zorla Kılınası Değil Namaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haklısın Zorla Kılınası Değil NamazHaklısın,Zorla kılınası Değil Namaz Mecbur Tuttum Seni "Başka yolu yok!" demelere getirdim sözü ![]() Mecbur olmasına mecbur namaz ![]() Zorunludur ![]() ![]() ![]() Varlığın biricik özüdür ![]() ![]() Farzdır Namaz ![]() ![]() ![]() Gözümüzün Aydınlığı ![]() ![]() Teşekkürlerin teşehhüd miktarını aştığı en güzel andır Minnettarlığımızı ifade etmenin en şık,en zarif yoludur namaz!Kulluğumuzun en somut biçimi Pırıl pırıl armağan paketidir ki bağ(ış)lanmayı dilemenin en kestirme yoludur yaradana secde ![]() Sormadım ki kendime: Zorlamı Teşekkür eder insan? Zorunlu olarak takdim edilir mi minnettarlık? Göstermeyince sana Rabbimizin bizi ne kadar çok şeyle sevindirdiğini,içine zoraki minnettarlıklar atmaya kalktım en başta ben hissedemeyince üzerime hiç hesapsız,hiç sebepsiz,hiç karşılıksız indirilen o iyilikleri,sana da ancak istesen de istemesen de yapacaksın diye farzları saydırırdım,soğuk ve resmi zorunluluklar listesi içinde sürdüm namazı önüne ![]() Hiç görmedin ki yüzümde nimetlere boğulmanın o şımarıklık neşesini,hiç hissetmedin ki yüreğimde her sabaha yeniden uyanma sevincini?Benden sana bulaşmadı ki ![]() En İnce Dalını Kırdım,Ayarlarını Bozdum! Affeder misin Beni ![]() ![]() senai demirci |
![]() |
![]() |
|