Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
haklısın, kılınası, namaz, zorla

Haklısın Zorla Kılınası Değil Namaz

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Haklısın Zorla Kılınası Değil Namaz

Haklısın,Zorla kılınası Değil Namaz

Mecbur Tuttum Seni "Başka yolu yok!" demelere getirdim sözü

Mecbur olmasına mecbur namaz

ZorunludurVazgeçilmezdirOlmazsa olmazdır

Varlığın biricik özüdürRabbimizle muhatap olmanın elle tutulur,gözle görülür yanıdır

Farzdır Namaz Dinin Direği
Gözümüzün Aydınlığı

Teşekkürlerin teşehhüd miktarını aştığı en güzel andır

Minnettarlığımızı ifade etmenin en şık,en zarif yoludur namaz!Kulluğumuzun en somut biçimi

Pırıl pırıl armağan paketidir ki bağ(ış)lanmayı dilemenin en kestirme yoludur yaradana secde

Sormadım ki kendime: Zorlamı Teşekkür eder insan?

Zorunlu olarak takdim edilir mi minnettarlık?

Göstermeyince sana Rabbimizin bizi ne kadar çok şeyle sevindirdiğini,içine zoraki minnettarlıklar atmaya kalktım en başta ben hissedemeyince üzerime hiç hesapsız,hiç sebepsiz,hiç karşılıksız indirilen o iyilikleri,sana da ancak istesen de istemesen de yapacaksın diye farzları saydırırdım,soğuk ve resmi zorunluluklar listesi içinde sürdüm namazı önüne

Hiç görmedin ki yüzümde nimetlere boğulmanın o şımarıklık neşesini,hiç hissetmedin ki yüreğimde her sabaha yeniden uyanma sevincini?Benden sana bulaşmadı ki Benden sana neşe taşımadı ki

En İnce Dalını Kırdım,Ayarlarını Bozdum!

Affeder misin Beni?

senai demirci

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com