![]() |
Ellerim Üşüyor.. |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() Ellerim Üşüyor..Kelimelerin bir dağ yamacında biriktirdiği yağmurlarım ben ![]() Damla damla tükenmeye hazır bir ateş bağrımdaki ![]() Sevdiğimin kor bakışları yok bu şehirde ![]() Hazır değilim sonu sızılı kelimeler kurmaya İçimde büsbütün ıslaklığını tadıyorum ayrılığın ![]() Sevgilim ![]() ![]() ![]() Uzun zamandır gözlerin gözlerimde değil, Şarkılar söyleyen senin, kulaklarımda ezgileri ektim, Zaman geçti ![]() ![]() ![]() Bir buruk yağmur yağdı üzerime ![]() Omuzlarımdan avuçlarıma ![]() ![]() ![]() Dokundukça yoksun, Yoksun ![]() ![]() ![]() Yüreğimde acıdı bu sözcük, Adı ayrılıktı ![]() ![]() ![]() Hıçkırdım sözcükleri dudaklarımdan, Sancılarını çektim kalabalıklar içinde yüzümde gülücüklerle ![]() ![]() ![]() Hepsi yalandı ![]() ![]() ![]() Maskeler taktım, Gülücük perisiydim karşısında hayatın Oysa içimdeki ben kandırılamaz bir gerçeğin izleriydi ![]() Dudaklarımdan hıçkırıklarla yoksun dedim, Sessiz karanlıklara çekildim, Çığlıklarımla içimde depremler yarattım Ayrılıktı ![]() ![]() ![]() Hıçkırdım ![]() ![]() ![]() Öğrendim acılı kelimeler kurmayı, ve yüreğimde bir gemi terkettim İçinde mutluluğun yolcuları vardı, Dudakların vardı sabahları güneşten önce gözlerimi öpen ![]() İçinde yağmurların tadı vardı, Binbir gece binbir renkte dokunmaların ![]() ![]() ![]() Ay gözlerinde parlıyordu, Dudakların masallar gibi dudaklarıma heceliyordu Senin tenin kırmızı meşale gibi yüreğimi aydınlatan, Kor siyahlar içinden yüzümü göğe uzatan ![]() ![]() ![]() Sevgilim, Gitme ![]() ![]() ![]() Gitme güneşleri sereyim mavi şehirlerine Gitme ![]() ![]() ![]() Gitme bulutları yağmur gibi ekerim gözlerime ![]() ![]() ![]() Senin tadında hiçbir çiçek, Hiçbir toprak, Hiçbir yağmur geçmiyor ![]() ![]() ![]() Sessizlikte dalgalar denizde, Suskunluğun şarkısını duyuyorum ![]() Yalnızım, Saçlarından okşadığım ellerim kadar yalnız ![]() ![]() ![]() Özledim ![]() ![]() ![]() Rüzgar sesini özledim, Mavi düşlerime ninni ezgilerini ![]() ![]() ![]() Çiçekler kokan tenini ![]() ![]() ![]() Bir gülüşünle rüyalara dalardık iki beden ![]() Gelincikli saçlarımdan tut hadi ![]() Bir kere daha gamzeli yanaklarına dokunsun ellerim Ellerim üşüyor Sevgilim ![]() ![]() ![]() Alıntıdır<<<<
![]() |
|