Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
namazına, sabah, sivrisinek, uyandırdı

Sabah Namazına Sivrisinek Uyandırdı

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gece uykuda parmağımı sivrisinek ısırmış ve kaşınmaya başlamıştı Gözüm kapalı bir şekilde parmağımı kaşımış ve uyumaya devam etmiştim Bir taraftan da:

— Nereden çıktı bu sivrisinek, ne güzel uyuyordum, diye düşünüyordum

Biraz zaman geçtikten sonra sivrisinek vızıltısı kulağımı iyiden iyiye rahatsız etmeye başlamıştı Artık bu şekilde uyumam mümkün değildi Elimle kovalayıp dursam da tekrar geliyordu Sinirlenip sivrisineği yakalamak için gözlerimi açtım

Bir de ne göreyim? İrkilerek ve şaşkınlıkla sabah namazı vaktinin girdiğini fark ettim Saatimin namaz vaktine ayarlı olduğunu sanarak büyük bir gönül rahatlığı içinde uykuya dalmıştım Meğerse kurmayı unutmuşum

Demek Rabbim o sivrisineği beni namaza kaldırmakla görevlendirmişti Bense onun canını alacaktım O benim namazımı kurtardı

Yâdel

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com