![]() |
Siz De 5 Vakit Namaz Kılmak İster Misiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz De 5 Vakit Namaz Kılmak İster Misiniz?Eğer namaza başlayamamış kardeşlerim varsa lütfen bu yazıyı okuyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz de 5 vakit namaz kılmak ister misiniz? Namaz dinin direğidir ![]() Hayatımızı kelimelere dökecek olsak onu şu şekilde tanımlaya biliriz ![]() Hayat, vesileler toplamıdır ![]() Dikkatle bakacak olursak hayatımızın vesilelerle örülü olduğunu görmek hiç de zor olmayacaktır ![]() Bir vesileyle doğduk, doğumumuzun vesilesi anne - babamızdı ![]() Bir vesileyle öğrendik, bu vesile öğretmenlerimiz / hocalarımızdı ![]() Bir vesileyle işe girdik, bu vesile bir ahbabımızdı ![]() ![]() Görüyorsunuz ya hayat hep bir vesile ![]() ![]() Vesileler bazen fırsattır ve bu fırsatlar iyi değerlendirilmelidir ki sonunda kocaman bir KEşKE olmasın ![]() işte bu yazı sizin namaza başlamanıza vesile olması için yazıldı ![]() Bu yazıyı sakin bir kafayla ve sakin bir mekanda okumanız yazıdan alacağınız verimi artıracaktır ![]() şimdi sizi hayatınızın kararıyla baş başa bırakıyorum ![]() ![]() Namaz kılmayı çok istiyorum ama bir türlü kılamıyorum ![]() Bir ara çok güzel namaza başlamıştım ama şimdi kılmıyorum diyorsanız lütfen bu yazıyı çok dikkatli okuyunuz ![]() Merak etmeyin size çok kötü şeylerden bahsetmeyeceğim bilakis size sevineceğiniz ama çok sevineceğiniz bir haber vereceğim ![]() ![]() Duydunuz mu? NLP diye bir bilim var ![]() ![]() insanlar nasıl başarılı oluyorlar? Başarıya ulaşmanın yolu nedir gibi konuları içermekte bu bilim ![]() Yalnız bu bilim daha çok dünyevi (zengin olma, kariyer sahibi olma gibi) amaçlar için kullanılmaktadır ![]() Biz de bu bilimin temel prensiplerini kullanarak namaz kılmayan / kılmak isteyip de bir türlü namaza başlayamayan Müslümanlara, bu temel prensiplerle namaz kılmanın hiç de zor olmadığını göstermek istedik ![]() Eğer bir kimse bu prensipleri uygularsa KESiNLiKLE AMA KESiNLiKLE NAMAZ KILANLARDAN OLACAKTIR! (Allah-u Teala'nın izniyle) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz De 5 Vakit Namaz Kılmak İster Misiniz?şimdi bu bilimin temel prensiplerini belirtelim ![]() 1-Bir şeyi bir insan yapabiliyorsa siz de yapabilirsiniz ![]() Evet namaz kılan milyonlarca insan var ![]() ![]() Söyler misiniz sizin namaz kılan insanlardan neyiniz eksik? Bakınız o kadar insan namaz kılıyor siz niçin kılmayasınız ki? 2-Bir şeyi başarabilmek için onu gerçekten istemelisiniz ![]() ![]() Size istemediğiniz bir şeyi hiç bir baskı kullanmadan kim yaptırabilir veya istemiş olduğunuz bir şeyi kim engelleyebilir? şimdi kendi kendinize bir sorun bakalım gerçekten namaz kılmayı istiyor musunuz? % kaç istiyorsunuz? % 10 mu , % 20 mi , % 40 mı , % 70 mi yoksa % 100 mü? şunu unutmayınız ki bir şeyi başarabilmek için onu % 100 istemek gerekir ![]() ![]() O kazağın sizin olması için ne yapmanız gerekir? O kazağı beğenmek yetmez % 100 istemeniz gerekir ki o kazağı alasınız ![]() ![]() 3 -Başarabilmek için o yolda her türlü engeli aşmanız gerekir ![]() Her şeyi isteyebilirsiniz ama bazı engellerden dolayı bu isteklerinizi gerçekleştiremezsiniz ![]() Ama istiyorsanız, çok istiyorsanız o engeli aşar ve o isteğinizi yerine getirirsiniz ![]() Başarı yolunda VAZGEÇMEYENLER BAŞARIR ![]() ![]() ![]() Namaz kılmak istiyorsunuz ama şu abdest olmasa ![]() ![]() ![]() Namaz kılmak için az bir zamanınızı veremeyecek misiniz? 4-Başarı yolunda meydana gelen bazı aksaklıklar sebebiyle başarı hedefinizden ASLA VAZGEÇMEYiNiZ ![]() Namaz kılmaya başladınız ama bir vakit namazınızı kılmadınız / kılamadınız ![]() Bu durumda yapılması gereken hiç bir şey olmamış gibi namaz kılmaya devam etmenizdir ![]() Arkanıza hiç bakmayın siz hedefinize yönelin ![]() ![]() 5-Hedefinizi ASLA ERTELEMEYiN! Namaz kılmaya başlayacaktınız ama ertelediniz, ertelediniz ne oldu? Bir türlü namaza başlayamadınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6-Başarıya ulaşmak için hedefinizi her zaman canlı tutunuz ![]() Namaza başladınız, sizin hedefiniz bu değildi ![]() ![]() işte bunu gerçekleştirebilmek için hedefiniz her zaman canlı olmalı ![]() ![]() Cep telefonunuz şarzı bulunduğu müddetçe işe yarar ![]() Namaz da öyle, şarzı bitirmemek lazım, şarz bittiğinde kendimizi namaz konusunda şarzetmemiz gerekir ki bunu yapmazsak işte o zaman namazı bırakırız ![]() ![]() ![]() ![]() 7-Hedefinize ulaşmak için çevrenizdekilere karşı sağır olunuz ![]() Siz şimdi namaza başladınız; arkadaşlarınız, aileniz sizinle dalga geçebilir ![]() Sen asla 5 vakit namaz kılamazsın ![]() ![]() ![]() Siz hedefinize yoğunlaşın boş verin böyle şeyleri ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz De 5 Vakit Namaz Kılmak İster Misiniz?Evet işte o tarihi an geldi ![]() Namaz kılma idealiniz için, ÜŞENMEYiN, ERTELEMEYiN ve ASLA VAZGEçMEYiN ![]() şimdi kendi kendime söz veriyorum ![]() ![]() ![]() Söz mü? SöZ ![]() Ben inanıyorum ki SEN sözünü yerine getireceksin ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|