![]() |
Namaz Çiçekleri Günlükleri:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Ayşenur ve Gülsena İkrime FIRAT Sevgili Namaz Zamanı Kızlarım Ayşenur ve Gülsena Namaz Çiçekleri Kampanyasını tamamladık ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer namazlarını eksiksiz şevkle kıldı ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Kızlarımın sabah namazına kalktıklarında sordukları bir soru vardı "Anne babam sabah namazını kıldı mı?" Eşim bizden önce kıldığı için onun kılmadığını zannediyorlarmış meğer ![]() : ) HEPİMİZDE ÇOK MUTLUYUZ ( : www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Muhammed Yusuf İkrime FIRAT Merhabalar Sevgili Namaz Zamanı ![]() Ben Muhammed Yusuf’un annesi Yeter Gül ![]() (çocuklarınıza 7 yaşında namazı öğretin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sizinle namaz haftamızı paylaşmak istiyorum: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muhammed Yusuf için hazırlanan namaz cetveli -» |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Osman Taha ve Beyzanur İkrime FIRAT ![]() 21 ![]() ![]() Selamün aleykum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse biz bu sabah namaza kalktık ![]() Kalktılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 22 ![]() ![]() Selamüm aleküm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23 ![]() ![]() Selamun aleykum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24 ![]() ![]() Beyzanur, bu sabah kalkamadı ama sonradan çok üzüldü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25 ![]() ![]() Bugün 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsteyeceğim ve her sene bir vakit daha ekleyeceğiz inşallah ![]() ![]() ![]() ![]() Editörün yorumu: Abla gönderdiğiniz yazıyı okurken nefes almadım desem yeridir ![]() ![]() ![]() www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Seyyidenur İkrime FIRAT Merhaba, Seyyide Nur 7 yaşında ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar mutlu ki, Kuranı baştan sona okuyup bitirdiğine… Namaz kılabilecek kadar sureleri de ezbere biliyor artık ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Namaz kılmanın verdiği huzuru, bir ömür tatsın isterim bu güzel yürek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Cemrenur İkrime FIRAT Sevgili Namaz Zamanı ekibi ![]() ![]() ![]() Öncelikle bu harika kampanyanız adına ellerinize gönlünüze sağlık demek istiyorum ![]() ![]() ![]() Hem kampanyanın gelişimi hem de namaz çiçekleri sertifikasını nasıl merak ediyorum bilemezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sertifikamızı dört gözle bekliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Sena Elif İkrime FIRAT Selamün Aleyküm; Ne zamandan beri uygulamak istediğim şeyi sizin vesilenizle yapmaya başladım ![]() ![]() Bu kampanyanın bana da faydası dokundu ![]() ![]() 1 ![]() Sabah namazı ile birlikte Bismillah namaz etkinliğimize başladık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Sena Elif, kimi görse namaz çiçekleri kampanyasından bahsediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() Bugün benim yüzümden sabah namazına kalkamadık maalesef… Sena Elif’in uyandığı andaki ilk sözü “ayyy anne sabah namazını kılamadık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() Bu sabah ne kadar uğraştıysam da sabah namazına kaldıramadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() Sena Elif artık namazlarını tek başına kılabilecek hale gelmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sena Elif’in annesi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Ömer İkrime FIRAT Sevgili Namaz Zamanı Merhaba ben Ömer’in annesiyim; kampanyanızı internetten okuyunca çok sevindim ![]() ![]() Ömer sonunda kutlama pasta ve hediye olayını duyunca kabul etti ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Feyza İkrime FIRAT Esselamu Aleyküm namaz zamanı yetkilileri 9 yaşındaki kızımız Feyza, çok duygusal bir çocuktur ![]() ![]() ![]() Günde 5 vakit namaz sürekli kılınır ![]() ![]() Feyza5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ablası da 8 ![]() ![]() ![]() Anlayacağınız Feyza kızımız namazın yabancısı değildir ![]() ![]() ![]() İnternetten namaz programını görünce bunun kızımız Feyza’yı teşvik edeceğini düşünerek, uygulamaya karar verdik ![]() Hakikaten bu büyük bir teşvik oldu ![]() İlk gün 23 Haziran (Cumartesi) Sabah namazına ablasını çağırınca hemen büyük bir şevkle Feyza da kalktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanımızda durarak kıldı sabah namazını ![]() ![]() 24 Haziran (Pazar) Uzun eteğiyle ve başörtüsüyle melek gibi namaza durduğunu görünce içimi bir huzur kapladı ![]() ![]() ![]() ![]() 25 Haziran (Pazartesi) Ezan okunur-okunmaz bizden önce hemen namaza durur ![]() ![]() ![]() ![]() 26 Haziran (Salı) Bu akşam bizde misafir olduğu için Feyza namaz kılacak fırsat bulamadı ve yorgun olduğu için uyudu ![]() ![]() Bütün namazlardan sonra ablası ile birlikte yaptığı tesbihat beni çok mutlu ediyor ![]() Son gün 27 Haziran (Çarşamba) O gün sabah namazına kalkamadığı için kazasını kıldı ![]() ![]() ![]() Sadece namaz kılmıyor Feyza ![]() ![]() ![]() Umarım Feyza’nın arkadaşları da namazlarını hiç aksatmadan kılar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Özer Talha İkrime FIRAT ![]() 29 ![]() ![]() Ben Özer Talha’nın annesiyim, aynı zamanda namaz çiçeği olan Beyzanur ve Osman Taha’nın halasıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçekleri: Hakkı Zahit ve Elife İkrime FIRAT ![]() Hakkı zahid ve elife’nin annesi birsen kocabey ![]() Namaz çiçekleri kampanyanızdan eşimin eve getirdiği sitenize ait bilgisayar çıktılarından öğrendik ![]() ![]() 10 Yaşındaki oğlum Hakkı Zahid, 5 yaşındaki kızım elife ve Ben "Namaz Çiçekleri" olmak için 18/06/2007 tarihinde bu etkinliğe başladık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Caminin evimize yakın olmasından dolayı ezanın sanki evin içindeymişçesine okunması ev içinde ezanla birlikte tatlı bir abdest alma ve vaktinde namaz kılma telaşı ortaya çıkartıyordu ![]() Zahid yaşının getirdiği ve daha önceden olan bilgileri ışığında heyecanla namazlarını kılarken; Elife hem çiçek olacağının heyecanı, hem de bu güzel telaşın sonunda alacağı hediyenin heyecanıyla bizim neşemiz oluyordu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Taha İkrime FIRAT ![]() 24 ![]() ![]() Bu gün ikindi namazında Taha ile namaza başladık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25 ![]() ![]() Taha bizi hiç zorlamadan zevkle namaza devam ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 26 ![]() ![]() Taha önde biz arkasında öğlen namazı kıldık adam yerine koyulmak gururunu okşuyordur eminim ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 27 ![]() ![]() Gümbür gümbür gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 28 ![]() ![]() Bu gün namaz çiçeği olmaya hak kazanacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyi anlıyoruz ne kadar uyumlu bir çocuk olduğunu… Onun bu halleri bizi çok mutlu ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Şeyma İkrime FIRAT BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Çok hoşum gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yatağından kalkıp bizimle birlikte seccadeye başını koyması için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 18 Nisan 2007 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Kadir İkrime FIRAT sevgili namaz zamani kadirin namaz günlügünü gönderiyoruz ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() Simdi diplomasini bekliyor, diger günlükleri nasıl okuyabiliriz? Birazdan en sevdiği yemeklerle kutlamamızı yapacagiz ![]() Selamlar Kadirin annesi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Mircan İkrime FIRAT Sevgili Namaz Zamanı, 7 Yaşındaki oğlum e Mircan ve Ben: Oğluma namaz kıldırmak istiyordum ve sitenizi buldum ![]() ![]() ![]() Ona seccade verdim ve üstüne namaz çiçeğim diye işleyeceğim Ara ara kıldırdım ve 7 yaşını dolduracak artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili kullar, Allah (c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Çiçekleri Günlükleri:)Namaz Çiçeği Muhammed Halil İkrime FIRAT Selam, ilk kampanya'ya katılan tüm kardeşler ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun zamandır düşünüp gerçekleştiremediğimiz bir hayra vesile oldunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|