![]() |
Eşim Ve Çocuklar Arasında Kalıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim Ve Çocuklar Arasında KalıyorumEşim ve Çocuklar Arasında Kalıyorum Yasemin UÇAL ABDULLAH / PSİKOLOĞUM Yasemin Hanım ben beş çocuk annesiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emral ![]() ![]() ![]() Sevgili Emral Hanım, öncelikle şunu söylemek gerekir ki çocuk disiplininde anne baba ortak görüşmeler yapıp fikir teatisinde bulunarak çözüm birliği oluşturmalıdırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlunuzun internete daha az girebilmesi için babası ve sizinle daha rahat ilişki içinde olması gerekiyor ![]() ![]() Ebeveyn deyince çocukların aklına sürekli yasakları hatırlatan kişiler gelmemelidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşinizle ortak bir müzakere ortamı kurarsanız çocuklar için tartışmalarınız azalacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada yaşanan handikap da şu olabilir; eşiniz çocukları hırpalayıp üzerken siz hiç farkında olmadan koruyarak belki de yapmaları ya da öğrenmeleri gereken bir takım şeyleri engelliyor olabilirsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|