![]() |
Tırnak Yemeyi Nasıl Bırakabilirim? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tırnak Yemeyi Nasıl Bırakabilirim?TIRNAK YEMEYİ NASIL BIRAKABİLİRİM? Yasemin UÇAL ABDULLAH / PSİKOLOĞUM Yasemin Hanım, Benim problemim tırnaklarımı yemek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MARDİN’DEN GAZEL Tırnak yeme davranışı genellikle farkındalığın daha az olduğu çocukluk döneminde alışkanlığa dönüşür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nelerden rahatsız olduğundan ya da hayattan ne istediğinden emin olman lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gazelciğim, bunları sana neden sıralama gereği duydum açıklamak isterim? Biz psikologlarca bilinen gerçeklerden biri de kişinin memnuniyetsiz ya da mutsuz olduğu yaşamda kötü alışkanlıklar kazandığıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer bu duruma kişiliğindeki içe kapanıklık sebepse iyi kitaplar okuyarak, duygularının farkına varıp kişiliğini tanıyabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilerimle… |
![]() |
![]() |
![]() |
Tırnak Yemeyi Nasıl Bırakabilirim? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tırnak Yemeyi Nasıl Bırakabilirim?birden akıldan güçlüce sileceksin indirgemeye gayret güçlü niyetle aşılır bir uzman kardeşimize şunu sormak isterdim tırnak alışkanlığı gibi milletin içinde sürekli sakalı sacı ile ilgilenen kişiler acaba nasıl yemeğe otururken ellerini yıkamazlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir de bazı yerlerde görürüm ayagındaki çorabından ayağını sürekli kaşıyanlar ![]() ![]() ![]() aynı cevabı verebilir miyiz niyetle özgüvenle aşabilir miyiz |
![]() |
![]() |
|