![]() |
Gül Bahçesi... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Bahçesi...![]() Bir gezginin yolu günün birinde bir bahçeye varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HATUN: bana SEVGİ derler ![]() GEZGİN: Sevgi hatun burada yalnız mı oturuyorsunuz? SEVGİ: hayır eşimle beraber oturuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() GEZGİN: Bahçeyi dolaşmama izin var mı? SEVGİ: Hay hay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GEZGİN: Siz hangi gülün hangi isimde olduğunu bazen karıştırıyormuşsunuz? İLİM: Bazen şaşırdığım oluyorsa da SEVGİ hemen yardımıma koşuyor bana doğru ismi hatırlatıyor ![]() GEZGİN: Güllerin erip eriştiği bu toprağın bir özelliği var mı? İLİM: Özelliği olup olmadığını bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GEZGİN: Güller arasında aşı yapılıyor mu? İLİM: Elbette HAYAL gülüne GERÇEK i aşıladık; ÜMİT gülü oluştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GEZGİN: Bu aşıları siz mi yapıyorsunuz? İLİM: Çelikleri ben hazırlıyorum ama aşıyı koyup kovuşturan eşim SEVGİ dir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GEZGİN:tercih ettiğiniz güller var mı? İLİM: Aslında yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kaç gün sonra gezginimiz bir kasabaya varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ADEM: Bana ADEM derler ![]() Gezginimiz başından geçenleri;gül bahçesini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|