Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaş, dostluk

2 Arkadaş( Dostluk)

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2 Arkadaş( Dostluk)

Bir tanesi çok atıLgan ve hareketLi Diğeri ise çok saf,dürüst ve sessizdi
Bir gün kurnaz oLan arkadaş diğer arkadaşının yanına giderek işLerinin bozuLduğunu söyLEr ve kendisinden para ister samimi dostu onu hiç kırmaz ve eLindeki bütün parasını arkadaşına verir
Arkadaşı bu parayLa işLerini düzeLtir Bir süre sonra kurnaz olan saf arkadaşının yanına gider ve evlenmek üzere olduğu nişanlısını çok beğendiğini ve ondan vazgeçmesini isterArkadaşı çok şaşırır Ne Diğeceğini biLemez Fakat AraLarında o kadar kuvvetLi bir bağ vardır ki Arkadaşına hayır diğemez ve NİŞANLISINDAN VAZGEÇER
Zaman içinde Saf oLanın işeLEri bozulur ve birden arkadaşı aklına gelir ben ona sıkıştığında iyilik yapmıştım diyerek arkadaşının iş yerine gider ve kendisine çalışması için iş vermesini söyler ama arkadaşı ona iş vermez bizimki pişmanlık ve üzüntü içinde geri döner yinede arkadaşına kızamazbir günm sokakta dolaşırken yanına hasta ve yaşlı bir adam gelir ve fakir olduğu için ilaç alamadığını söyler bizim ki adamcağıza acır ve istediği ilaçları parasının son kuruşuna kadar vererek alır ve adamcağızı kendi evine götürür konuşup muhabbet edeler ve yaşlı adam oradan ayrılır bir süre sonra yaşlı adam vefat eder ve çok zengindir bütün mirasını bizim safa bırakmıştırSaf arkadaş arkadaşının işyerinin karşısından bir ev satın alır üzülerekBir gün evenin kapısına dilenci bir kadın gelir ve hiç parası olmadığını söyLerBizim saf kadını içeriye alır ve konuşmaya başlarlar bizim saf kadına der ki '' halinizi anlayabiliyorum benim bir yardımcıya eveme bakcak birine ihtiyacım var''derve kadın hiç düşünmeden kabul ederBir gün kadınla tekrar konuşurlar kadın ona evlenmesini söyLerbizim saf öyle bir kızı nasıl bulacağını söyLerve kadın tanıdığını olduğunu söyleyerek onları buluştururaralarında anlaşırlar ve evlenmeye karar verirlerdüğün davetiyeleri basılmıştırSaf arkadaş kurnaz arkadaşına dargında olsa davetiye gönderir düğün günü gelir çatarsaf adam düğünün ortasında bişeyler söylemek isteğiyle mikrofonu alır ve başlar konuşmaya'' Bir zamanlar çok sevdiğim bir arkadaşım vardı benden borç para istedi gözümü kırpmadan verdim nişanlımdan ayrılmamı ve onu sevdiğini söyler aşkımı kalbime gömerek ondan da ayrıldım ve işlerim bozulunca ondan iş istedim ve vermedi''diyerek mikrafonu bırakırBu sefer kurnaz olan arkadaş mikrafonu alır ve başlar konuşmaya''benimde bir zamanlar çok sebdiğim bir dostum vardı işLerim bozuLduğu zaman kendisinden para istedim bütün parasını bana verdi sonra ondan nişanlısını istedi üzülerek ondanda vazgeçtiAma nişanlısını istememin nedeni o kadının arkadaşıma layık olmamasıydı
kendisi çok saf olduğu için arkadaşımı o kadından ancak bu şekilde koparabildimişlerini bozulduğunda gelip bwenden iş istedi veremedim çünkü onu kendi emrimde çalıştıramazdımo yüzden iş vermedim
günün birinde karşılaştığı yaşlı adam benim BABAMDIVE o ölünce mirasını arkadaşıma bırakmasını ben istedim ve kapısına gelen dilenci kılığındaki kadın da benim annemdi ve şu an evlenmekte olduğu kızda benim kız kardeşim onu arkadaşımla evlenmesi için BEN İKNA ETTİMM''

EVET KARDEŞLERİM GÜNÜMÜZDEDE BÖYLE DOSTLUKLAR VARMIDIR ACABA?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com