![]() |
2 Arkadaş( Dostluk) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2 Arkadaş( Dostluk)Bir tanesi çok atıLgan ve hareketLi Diğeri ise çok saf,dürüst ve sessizdi ![]() ![]() Bir gün kurnaz oLan arkadaş diğer arkadaşının yanına giderek işLerinin bozuLduğunu söyLEr ve kendisinden para ister samimi dostu onu hiç kırmaz ve eLindeki bütün parasını arkadaşına verir ![]() Arkadaşı bu parayLa işLerini düzeLtir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman içinde Saf oLanın işeLEri bozulur ve birden arkadaşı aklına gelir ben ona sıkıştığında iyilik yapmıştım diyerek arkadaşının iş yerine gider ve kendisine çalışması için iş vermesini söyler ama arkadaşı ona iş vermez bizimki pişmanlık ve üzüntü içinde geri döner yinede arkadaşına kızamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendisi çok saf olduğu için arkadaşımı o kadından ancak bu şekilde koparabildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() günün birinde karşılaştığı yaşlı adam benim BABAMDI ![]() ![]() EVET KARDEŞLERİM GÜNÜMÜZDEDE BÖYLE DOSTLUKLAR VARMIDIR ACABA? |
![]() |
![]() |
|