![]() |
Seni Yarattım!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Seni Yarattım!!!Bir gün, çelimsiz, küçük bir kiz çocugu sokagin kösesine oturmus yiyecek, para, ya da alabilecegi herhangi bir sey için dileniyordu ![]() ![]() Kiz dilenirken, sokaktan genç, canli ve iyi görünümlü bir adam geçti ![]() ![]() ![]() Fakat az sonra düsünceleri tekrar o fakir kiza takiliverdi ![]() ![]() Sonra kolay yolu tercih etti ve itirazlarini Allah' a yöneltti: "Böyle birseyin olmasina nasil müsaade ediyorsun? Neden o küçük kiza yardim için birseyler yapmiyorsun Allah' im?" diye yakindi içinden ![]() Sonra ruhunun derinliklerinden gelen bir cevap isitti : "Yaptim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : seni yarattım!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : seni yarattım!!!Aslında anlamayı bilen akıllar için olduça anlamlı bir hikaye ![]() Teşekkürler Esmer_yar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : seni yarattım!!!bn tşk ederim değerli zamanını ayırıp okudğun için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fatmanur
|
![]() Cevap : seni yarattım!!!paylaşım için çok teşekkürler
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : seni yarattım!!!Bu degerli paylaşım için teşekkürler canım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : seni yarattım!!!amin ablacım cümlemizden inşallah okuyan gözlerinize sağlık okuyan gözlerine sağlık fatmanurcm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : seni yarattım!!!~~ Anlayana ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : seni yarattım!!!bn tşk ederim değerli zamanını ayırdığın için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|