![]() |
Kalbim Nerde Sanıyorsun? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbim Nerde Sanıyorsun?ilk karşılaşmamızdı ![]() ![]() ![]() ve ben daha çocuktum ![]() ![]() ![]() kalbimi avuçlarına aldı yüzünde tatlı bir tebessüm ![]() ![]() ![]() gözlerinde ötelerin ötesi ![]() ![]() ![]() ılık bir rüzgar esti ![]() ![]() ![]() *** kitap kapağından belli olur ya ![]() ![]() ![]() binbir macera akıl almaz hazineler kahramanlar ve kahraman olmak ![]() ![]() ![]() ben o kitabı çekip aldım ![]() ![]() ![]() göğsüme bastırdım ![]() ![]() ![]() sahiplendim ![]() ![]() ![]() daha ilk karşılaşmamızdı ![]() ![]() ![]() çarptı beni ![]() ![]() ![]() ılık bir rüzgar gibi ![]() ![]() ![]() *** ve ben daha çocuktum ![]() ![]() ![]() yer çekimine karşı koymak sarhoş etti ![]() ![]() ![]() tebessümü sarhoş etti ![]() elini tutmak istedim; hayatımı istedi ![]() ![]() ![]() verdim ![]() ![]() ![]() *** şimdi aradan yıllar geçtikten sonra ![]() ![]() ![]() bir okyanustaki küçük bir kayığın ve kaybolmamak için attığı çıpadaki yosunları hikayesini yazmak lazım ![]() ![]() ![]() şimdi aradan yıllar geçtikten sonra bu çocukluk aşkının hikayesini yazmak lazım ![]() ![]() ![]() siz anlamayı boşverin ![]() ![]() ben bile anlayamamışken ![]() ![]() ![]() bu; giriş gelişme ve sonuçtan ibaret bir hikaye olamayacak kadar güzel ![]() ![]() ![]() anlaşılamayacak kadar güzel ![]() ![]() ![]() *** içinde hüzün olmayan kutlama var mıdır yeryüzünde? *** neredeyse çocuktum ![]() ![]() ![]() kalbimi aldı avuçlarına ![]() ![]() ![]() kahraman olmak istedim ![]() ![]() ![]() çünkü o da bir kahramandı ![]() ![]() ![]() bana ve bize uzak ufukları gösterdi ![]() ![]() ![]() uzak ufuklara yolculuğumuz onunla başladı ![]() ![]() ![]() onun hayalleri heyecanımız bizim hayallerimiz onun gerçekleştirdikleri oldu ![]() ![]() ![]() *** o bir kalp koleksiyoncusu ![]() ![]() diğerleri umrumda değil ![]() ![]() ![]() bana sorarsanız; bu koleksiyonun en nadide parçası benim kalbim ![]() ![]() ![]() *** haydi ![]() ![]() ![]() bir sevda söyleyin ve hikayesini yazın ![]() ![]() ![]() o sevdayı yaşadığınız sürece "anlaşılmazlık" sadakat nişanı olacaktır göğsünüzde ![]() ![]() ![]() murat başaran ![]() |
![]() |
![]() |
|