Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ibadetin, tadi

İbadetin Tadi

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İbadetin Tadi

IKI KARDES YASIYOR COK ESKI ZAMANDA MECUSI IKISIDE KUCUK KARDES DIYOR KI ABISINE BEN MUSLUMAN OLACAM OLMAZ DIYOR TABIKI ABISI SENIN ATESTEN BASKA TANRIN OLAMAZ ” hasa” AMA NIYETLI BIR KERE MUSLUMAN OLMAYA VE OLUYORDA EVLI BU ADAM MUSLUMAN OLDUKDAN SONRA KIMSE YARDIM ETMIYOR DERT SIKINTI COK ZORLUYOR TABI GEL DIYOR ABISI DON DININDEN HERSEYIM SENIN … OLMAZ DIYOR KESINLIKLE DONMEM DINIMDEN KARISI BI TARAFTAN DIGER INSANLAR YOKSULLUK DERKEN ATIYORKENDINI BI MAGARANIN ICINE HEP DUA EDIYOR RABBINE ” NOLUR DIYOR ALLAHIM GOR SU GARIP KULUNU ” AKSAM EVE GELDIGINDE KARISI DIYOR VARMI YIYECEK BIRSEY BAK ACIZ HEPIMIZ PADISAHA CALISTIM VERECEK YEVMIYEMI…DERKEN RGUN GIDERKEN EVINE TOPRAK DOLDURUYOR MENDILIN ICINE HANI YEMEK DERSE KARIM KOYARIM ONUNE EVINDE ISE COK FARKLI BI TAT VAR KARISI KAPIDA KARSILIYOR HOSGELDIN BEYIM DIYE NOLDU DIYOR BOYLE PADISAH YEVMIYENI GONDERMIS BAK YIGINLA ALTIN VE OYLE DEDIM GETIREN ADAM DEVAM ETSIN ” CALISMAYA” PADISAH HEP VERECEK YEVMIYESINI … NE KADAR IBADET EDERSEN RABBINE ISTEYEREK VE ARZUYLA O KADAR ALIRSIN YEVMIYENI …

Müslüman nesil

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com