Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kıldınız, namazınızı

Namazınızı Kıldınız Mı?

Eski 01-24-2008   #1
gülgüzeli

Namazınızı Kıldınız Mı?

Bir kaç ay önce pc'yi açtıgımda eger vakit namazını kılmadıysanız önce namazınızı kılın daha sonra ravda nete buyrun diye bir yazıyla karşılaşmıştım

İnanın bende namazımı henüz kılmamıştım Yazı sanki bir ilahi ikaz gibi geldi ve çok hayacanlandım ve korktum

Aynı zamanda yazan arkadaşa da dua ettim Dogru söylüyordu herşeyden önce namaz olmalıydı
Herşeyden önce sevgili ile buluşmak ve ona seni seviyorum demek lazımdı Fakat bu uyarı yazısı bir müddet sonra kaldırıldı
Ben acizane temiz bir niyetle önce kendi nefsime ve daha sonra bütün kardeşlerime namazı nı hatırlatmak amacıyla bu konuyu tekrar açıyorum
Bu konuya lütfen ekleme yapmayalım sadece bir gül ile katılalım
Bir kardeşimizi namaza teşvik veya unutmuş ihmal etmiş bir kardeşimize hatırlatma babından faydamız olacaksa ne mutlu
Hepinizi çok seviyorum

alıntı

Cevap : Namazınızı Kıldınız Mı?

Eski 01-24-2008   #2
Berna

Eski 01-25-2008   #3
fatmanur

Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur
Su çorak gönlüme merhametini indir
Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com