Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakmalı, dememeli, olacağına, oldum

Ne Oldum Dememeli Ne Olacağına Bakmalı

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zengin adamın biri yemek yiyordu, sofrasında pişmiş tavuk vardı Bir dilenci gelip, kendisinden bir şey istedi Dilenciye bir şey vermeyip, onu eli boş geri çevirdi Adam çok mal ve servet sahibi idi

Bir gün karısı ile arası açılıp, boşandılar Karısı başka kocaya vardı Kadının ikinci kocası yemek yerken bir dilenci ondan bir şeyler istedi Sofrasında pişmiş tavuk bulunan adam karısına:

- "Pişmiş tavuğu alıp dilenciye verdi Kadın dilenciyi görünce, kendisine yabancı gelmedi Biraz düşündü ve ilk kocası olduğunu anladı Durumu ikinci kocasına bildirdi

İkinci kocası:

"Allah a yemin ederim ki, o adamdan bir şeyler isteyen fakir dilenci ben idim Allah da onun mal ve servetini alıp, bana verdi" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com