Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
canda, gibidir, olan

Can Olan Canda Can Gibidir

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Can Olan Canda Can Gibidir

Tanınmış bir hoca efendiye herkes çocuklarını getirirler çocuklar dini bilgiler öğretir Ledün ilmini öğretir

Öğrencilerinin kalp gözleri açılmaya başlayınca bakmışlar hocalarının levhi mahfuzdaki yerlerine neden bunun yanındayız diye terk etmeye başlamışlar teker teker

Tek talebesi kalmış o sormuş bildiği halde oğlum arkadaşların neden terkederler ki O demiş ki size ayandır hocam sizin nerde olduğunuzu gördüler gönül gözleriyle

Peki sen neden gitmedin oğlum der ozaman O talebesi şunları der Ben besmeleyi dahi sizden öğrendim ahretimi kazandıracak bilgileri siz öğrettiniz Allah dilerse hep yanınızda kalacam

O zaman hocası derki ben orda cehennemlikler içinde ismimin yazılı olduğunu 40 senedir görmedeyim oğlum

Rabbim KULUM DESİN YETER Bunun üzerine talebesi derki hocam yazı değişti bakın isminiz cennetlikler içinde

O yıne derki hamdolsun Rabbime verdiğinede aldığınada ben ONDAN gelene razıyım

Birisine can olmak

O nasıl OLURSA olsun

Ondan gelecek herşeyede razı olmak

Ondan asla vazgeçmemektir

Ne kadar can olabildiniz?

Ne kadar vefalısınız?

Ne kadar sadıksınız?

Asıl can olmak yapayalnız kaldığınızda size herşeyiyyle koşan inanan herşeyini paylaşandır

En dar anınızda işte yanındayım kardeşim dostum arkadaşım büyüğüm diyebilendir

CAN OLAN CANDA CAN GİBİDİR!

CAN OLAN KANDA KAN GİBİDİR!

CAN OLAN HER ZERRENDE OLANDIR!

CAN OLAN HER ZERESI CANIM DİYENDİR !

CAN OLMAK NE GÜZEL !

CANDA CAN OLANLARA SELAM OLSUN!

KARŞILIKSIZ RİYASIZ CAN OLANLARA CANLAR FEDA OLSUNAlıntıdır

selam ve dua ile

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com