![]() |
Elmalı Tatlı Ve Bonibonlu Kekler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmalı Tatlı Ve Bonibonlu Kekler![]() Elmalı Tatlı ve Bonibonlu Kekler Elmalı Tatlı: krema malzemeleri: 750ml süt 1 yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı un 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya içine: dövülmüş ceviz, kuru üzüm, tarçın ayrıca: 4 veya 5 adet sarı elma toz şeker 8 veya 10 adet pötibör bisküvi hindistan cevizi Hazırlanması: Elmaları soyun, ikiye kesip çekirdek yuvalarını çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağı hariç kalan krema malzemelerini devamlı karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin ![]() ![]() İç malzemeyi bir kasede karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Hepsini dizince kremayı üzerlerini ve aralardaki boşlukları kapatacak şekilde dökün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|