![]() |
Doldurulmuş Kabak Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doldurulmuş Kabak TarifiDoldurulmuş Kabak MALZEMELER 4 adet 150 gramlık kabak 75 gr soğan 1-2 diş sarımsak 1 çorba kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı değişik baharat 225 gr doğranmış domates 275 gr pirinç 50 gr jambon 75 gr çedar peyniri 50 gr kuru ekmek ufağı Dilediğiniz otlardan birkaç sap HAZIRLANIŞI Her kabağı uzunlamasına ikiye bölün ![]() ![]() ![]() Teflon tavada zeytinyağını hafifçe kızdırın ![]() ![]() Yıkayıp haşladığınız pirinci süzüp, domatesle birlikte tavaya alın ve 10 dakika kadar pişirin ![]() Boş kabakların içine jambonu serin ![]() ![]() ![]() ![]() Yağsız, haşlanarak hazırlanan pilav, su çektiği için şişer ve doyurucu olur ![]() ______________________________ ___ |
![]() |
![]() |
|