Sınıfta Kurusıkı Dehşeti... |
|
|
#1 |
|
yosun_26
|
Sınıfta Kurusıkı Dehşeti...İSTANBUL Dolapdere’de bir ilköğretim Okulunda dün 11 00 sıralarında arkadaşları beden eğitimi için bahçeye çıkan son sınıf öğrencisi Ş T (14), izin alarak boş olan sınıfına çıktı O sırada Türkçe dersine girmeyen bir alt sınıftan B Ç (14) ise birkaç arkadaşıyla Ş T ’nin sınıfına girdi Aynı yaşlardaki M A , bilye atar hale getirilen kurusıkı tabancayı arkadaşlarına gösterirken tabanca ateş aldı Ş T kanlar içerisinde yere düştü Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde götürülen kız öğrenci 6 saat süren ameliyatta başındaki çok sayıda metal parçası temizlendi Beyninin derininde kritik bölgedeki iki parçaya ise risk nedeniyle dokunulmadı Yoğun bakımda tutulan Ş T ’nin bir süre bu iki küçük metal parçası ile yaşayacağı belirtildi Olay sonrası çevredekilere, "Ne oldu bilmiyorum, Ş T ’yi sınıfta kanlar içinde buldum" diyen B Ç ile tabancayı okula getiren M A ile 3 öğrenci Beyoğlu Çocuk Büro Amirliği’ne götürüldü Polis, tabancayı olayın yaşandığı sınıfta bir öğrencinin çantasında buldu |
|
|
|