![]() |
Bu Şiir Sana! Bir Daha Asla Göremeyeceğin Birinden!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bu Şiir Sana! Bir Daha Asla Göremeyeceğin Birinden!!!Kırgın ümitlerimin sancısı yüreğimde yine Kaç kere vuruldum, Kaç kere öldüm seninle ![]() ![]() Sevdam yine ölmelerin eşiğinde ![]() ![]() Dilsiz dillerimi zincire vurdum Ucu ihanetin kanıyla yıkanmış hançeri, Sonunu düşünmeden sapladığında yüreğime Affederim sanmıştın biliyorum ![]() ![]() Bakışlarında bir umut,belki dönerim diye,görüyorum Ama bu son bakışımdır sana Son el sallayışımdır seninle dolu anılara ![]() ![]() Oysaki söylemiştim yar Söylemiştim sana İhanetin affı olmaz benim sevdam da diye ![]() ![]() Şimdi dudaklarımda , Biten bir aşka ağlayan şarkının son dizeleri Bıraktığım son hatıradır benden sana " Ben küçük törenlerin adamı olmadım hiç Şimdi bir heykel gibi dimdik ![]() ![]() Yarın ne olur bilinmez ![]() ![]() Üç günlük dünyada herşeyim oldun Aslında hiçbirşeyimsin! Hoşçakal ![]() ![]() Kapatamadık maziden kalan yaraları, Yeni renkler yaratamadık dünyanın kirinden Bu şiir sanadır Bir daha asla, Bir daha asla göremeyeceğin birinden!!! "
|