![]() |
Gözyaşımı Senin İçin Harcayamam ki Sevgili |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Gözyaşımı Senin İçin Harcayamam ki SevgiliBu acının müddeti ne kadar bilinmez ama bir gün biter diye düşünüyorum ![]() ![]() Ne acılar var di mi ![]() ![]() ![]() ![]() Hepsi unutuluyor ![]() ![]() Acaba bir ölüyü unutmak mı daha uzun zaman alıyor; yoksa yaşayan bir ölünün unutulması mı daha zordur bilinmez ![]() ![]() Ama biliyorum ki sen de bir gün unutulacaksın bende ![]() ![]() ![]() ![]() Unuturum bir gün seni de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruhun duymaz ![]() ![]() Bana verdiğin acının müddetini ne ben bilebilirim ne de sen ![]() ![]() Kapanması zor yaralar açsan da şu gönlümde sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adı yanlış aşktı belki de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidenler unutulurmuş ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilerinden çok yara açarlarmış ![]() ![]() ![]() ![]() Varlıklarında doldurdukları yerden çokmuş yokluklarında bıraktıkları boşluk ![]() ![]() Adil mi sence bu sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes kendi duyguları içinde kendi zorunluluklarını yaşıyor ![]() ![]() Bundandır seni suçlamayışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galiba ben de seni sevmenin bedelini ödüyorum ![]() ![]() Sevmenin bedeli olabilir miydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kadar ağır bir bedel ödenmemeliydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlamak mı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin için ağlayamam ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin için ağlarsam sevgili sen bende değersiz kalırsın ![]() ![]() Bırak da gözümdeki değerin gözyaşımın gözümde kaldığı kadar kalsın ![]() ![]()
|