![]() |
Sana Söyleyeceklerimi Susturdum |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sana Söyleyeceklerimi SusturdumSonbaharda ağaçların yapraklarını döktüğü gibi Döktüm dilimdeki sözcükleri Hepsi bir haykırış hepsi bir yakarıştı Sen anlamadın ![]() Artık Geride bırakıyorum sana ait olanları Kelimeri ve şarkıları başkası için söylenmek üzere Raflara kaldırıyorum Senin içinde geçtiğin bir sözcük bile olmayacak artık ![]() Sana dair olanlar söküyorum tek tek En zorda insanın geçmişini ve anılarını sökmesiymiş Anlıyorum Hep peşinden gelecek bir geçmiş de istemiyorum Artık geçmişimi de bırakıyorum arkamda ![]() Unutuyorum desem yalan Unutmuyorum Şimdilik Sadece alışıyorum Alışmak unutmanın başlangıcıymış Önce alışırsın Sonrada unutursun Unuttuğunda da geri dönmesin ![]() Şimdi ![]() Söyledim sözleri de geri alıyorum ![]() ![]() Senle yaptığım ![]() ![]() Bu aşkın bütün hesabını kapatıyorum Bize dair hiç bir şey yok artık Ne sen ne ben artık bir şey söylemeyeceğiz Söylesende ben duymayacağımSözcükler anlamını yitirdi artık ![]() Sana dair söylenecek bütün sözleri tükettim Kelimeler dilsiz artık Lal ettim dilimi Sana bir şey söylemiyorum Sustum
|