![]() |
"Ar" Damarımız Ne Zaman Çatladı!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() "Ar" Damarımız Ne Zaman Çatladı!!!"Kol kırılır yen içinde kalır"dı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya şimdi ![]() ![]() ![]() O komşu televizyonu açıyor ![]() ![]() ![]() Oturup yan dairesindeki hayatı izliyor ![]() ![]() ![]() Ne kadar sır, ne kadar kirli çamaşır varsa hepsine 70 milyonla birlikte tanık oluyor ![]() ![]() ![]() Türk ailesi nasıl böyle şov malzemesi haline geldi? Komşusuna, ailesine bile derdine açmayı "ar" bilen o ailelere ne oldu? Söyler misiniz bana ne zaman çatladı "ar" damarımız? ![]() ![]() Ben bir ipucu vereyim ![]() ![]() ![]() Şu özel kanallar çıkalı beri ![]() ![]() ![]() Hafta içi ekranı açıyorsunuz ![]() ![]() ![]() Bismillah demeden başlıyor ![]() ![]() ![]() Önce sabah kuşağındaki sözüm ona eğitici kadın programları ![]() ![]() ![]() İnsanlar "özel" hayatlarını, aile sırlarını dökmek için yalvar yakar oluyorlar ![]() ![]() ![]() Mikrofonu eline geçiren ![]() ![]() ![]() Hiç "ar" etmeden, "hayasızca" en mahrem sırlarını ortalığa saçıyor ![]() ![]() ![]() Sabah kuşağındaki programlara bir bakın; 10 ![]() 10 ![]() 10 ![]() 10 ![]() Bu dört programın temel malzemesi sıkı aile dramları ![]() ![]() ![]() Aldatma, tecavüz, kaçırma gibi aksiyonlar en makbulleri ![]() Hele çocuk da varsa "reytinge" doyum olmuyor ![]() ![]() ![]() Bunlar tam bitiyor ardından 2 kadın programı daha başlıyor; 14 ![]() 14 ![]() Malzeme yine aynı ![]() ![]() ![]() "Ar" etmeden hayatını anlatacak insanlar ![]() ![]() ![]() Bir psikolog oturtuluyor baş köşeye ![]() ![]() ![]() Makbul olan kişi de Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben anlamıyorum vallahi ![]() ![]() ![]() Arif Verimli'nin işi gücü yok mu? Ne zaman TV'yi açsam mutlaka bir kanalda boy gösteriyor ![]() Neyse ![]() ![]() ![]() Öğle saatlerini İnci Ertuğrul ve Serap Ezgü ile bilgilenerek(!) geçiren ekran tutkunları öğleden sonra şu programlara takılıyor; 15 ![]() 16 ![]() 16 ![]() Bu programlarda işin biraz daha "sulu" bölümü makbul ![]() ![]() ![]() Yine aile sırları ortalığa saçılacak ama biraz daha "dramatik" yaşamlar olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hele tatlı ve sempatik çocuklarınız varsa tamamdır ![]() ![]() ![]() O çocukların üzerinde öyle bir "reyting tepinmesi" yapıyorlar ki sormayın! Şebnem Kısaparmak'ın programında rastladım ![]() ![]() ![]() 2 küçük çocuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kız çok tatlı ve çok da güzel konuşuyor ![]() ![]() ![]() Maksat çocuklara yardım sağlamak (bu tür programların maskesi) O gün yardım yağdı çocuklara ![]() ![]() ![]() Tabii ki reyting de yağmış olmalı ki ertesi gün yine bu çocuklar ![]() ![]() ![]() Sonraki gün yine aynı iki küçük ![]() ![]() ![]() Geçen hafta her gün bu çocuklar ekrana çıktı, yetmedi akşam bir programı daha var oraya da çıkardı ![]() ![]() ![]() Bilmiyorum bu hafta da var mıydı? Kimbilir belki "reyting kadrosuna" almışlardır ![]() ![]() ![]() Neyse ![]() ![]() ![]() Sözün özü dostlar ![]() ![]() ![]() Türk ailesini bu kanallar yoldan çıkardı, "şovmen" yaptı ![]() ![]() ![]() Ne "ar" kaldı, ne "haya" ![]() ![]() ![]() Eskiden yoksulluğun da bir onuru vardı ![]() ![]() ![]() Kalmadı ![]() ![]() ![]() Şimdi makbulü bu "ar"sız programlara" kapağı atmak ![]() ![]() ![]() "Ar" yapmadan anlatıp, yokluktan kurtulmak ![]() ![]() ![]() Bedeli "ar damarını" çatlatmak olsa da ![]() ![]() ![]() kaynak:http://www.internethaber.com/author_...il.php?id=6515
![]() |
![]() |
Cevap : "Ar" Damarımız Ne Zaman Çatladı!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : "Ar" Damarımız Ne Zaman Çatladı!!!tşkler paylaşım için
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |