![]() |
&Quot;Kalbimin Sahibi&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Kalbimin Sahibi&Quot;Genç kız feci bir hastalığın pençesinde kıvranıyordu ![]() daha fazla dayanamamaya başlamıştı ![]() kalp nakli için ilân vermişlerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç kız ise her gün hastane odasında biraz daha solmaktaydı ![]() Yine yalnızdı odasında, gözü yaşlı, boynu bükük ölümü bekliyordu ![]() ![]() ![]() Gözlerini kapadı, bu küçük odada gözyaşı dökmekten bıkmıştı ![]() ![]() ![]() engel olamadı pınar gibi çağlayan gözyaşlarına ![]() fakir ama onu seven sevgilisi ![]() ![]() ![]() anıları bir film şeridi gibi gözünün önünden geçiyordu ![]() ![]() ![]() "Param yok ama sana verebileceğim sevgi dolu bir kalbim var" demişti delikanlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdiğinin sevgisinden başka ne isteyebilirdi ki ![]() ![]() ![]() dünyalar kadar olan sevgilerinin arasına, o lanet olasıca para girmeyi bilmiş, onları ayırmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne önemi vardı artık? Şu son günlerinde, sevdiği yanında olsa yeterdi ![]() ![]() ![]() Ayrılıklarından bu yana beş bitmeyen, çile dolu yıl geçmişti ![]() ![]() ![]() her günü hüsran ![]() ![]() ![]() kimseyle paylaşmamıştı ![]() ![]() ![]() bu kadar sene boyunca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerinden bir damla yaş daha damladı kurumuş, bitmiş ellerine ![]() bir zamanlar ellerinin, elerini tuttuğunu hayal edip, her gün saatlerce ellerini seyrederdi ![]() ![]() ![]() ![]() koklamıştı onları ![]() ![]() Kalbi yine sızlamaya başlamıştı ![]() kalbi bu kadar yorulup, veda etmezdi yaşama ![]() ![]() ![]() değildi genç kızın ![]() ![]() ![]() ![]() Tekrar o geldi aklına ![]() ![]() ![]() ![]() yeterdi ![]() ![]() ![]() ![]() Gözleri pınar gibi çağlamaya başladı ![]() istemiyordu ![]() ![]() istemiyordu ![]() ![]() ![]() paylaşmayı düşünmemişti bile ama acaba o paylaşmış mıydı? Onun sevgisini silmiş atmış mıydı acaba kalbinden? İçi birden nefretle doldu ![]() ağırlık çöktü ![]() ağır geliyordu genç kıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sevdiğinden bir hatıra almadan ölmeyeceğine and içmişti ![]() Tekrar gözlerini açtı ![]() ![]() ![]() içinde daldı ![]() ![]() ![]() bulduklarını müjdeleyecekti ![]() ![]() ![]() ![]() Bir meleği andıran masum yüzü, sevdiğinin özleminden sırılsıklamdı ![]() ![]() ![]() O gece biri gözlerini dünyaya kapadı, genç kız ameliyata alındı ![]() görevini yerine getirmeyen kalbi değiştirilmişti ![]() açtı dünyaya genç kız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan aylar geçmiş genç kız artık iyice iyileşmişti ![]() türlü atamıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kere, bir kere görebilsem diye mırıldandı ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni kalbi onu iyileştirmişti ama nedense her gece aniden hızlanıyor, onu uykusundan uyandırıyor ve sanki yerinden çıkacakmış gibi atmaya başlıyordu ![]() ![]() ![]() Genç kız bir anlam veremediği bu durumu doktora anlatmıştı ama ameliyatı kolay değildi, bir aya kalmadan geçer demişti doktor ![]() Aylar geçmişti ama hâlâ aynıydı durum ![]() ![]() onlarla saatlerce dertleşiyor, zaman zaman ağlıyordu onlara ![]() ![]() kırmızısı gülünü seviyordu ![]() ![]() O da genç kızla beraber gülüyor, onunla beraber ağlıyordu ![]() görüyordu genç kız ![]() dair yemin etmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Kapı çaldı aniden ![]() ![]() ![]() Yavaşça eğilip zarfı yerden aldı ![]() ![]() olduğunu anlayamıyordu ![]() ![]() Zarfı açtı, içinden beyaz bir kağıda yazılmış bir mektup çıktı ![]() atmaya başladı ![]() ![]() ![]() Yıllar yılı özlemini çektiği, yanında olabilmek için canını bile verebileceği sevdiğinin kokusu vardı mektupta ![]() ![]() ![]() ![]() oturdu yavaşça ![]() ![]() ![]() ![]() "Sevgilim, senden ayrıldıktan sonra, bir kalbe iki sevginin sığmayacağını bildiğimden dolayı, ne bir kimseyi sevebildim, nede kimseye bakabildim ![]() ![]() ![]() günüm diğerinden daha zor geçti, çünkü her gün özlemin daha da artıyordu ![]() ![]() ![]() Sana kitapları dolduracak kadar şiirler yazdım ![]() hüzünlüydü ![]() ![]() ![]() ![]() ağladım ![]() ![]() ![]() olmayı istedim ![]() sensiz olmanın acısını gözlerimden çıkardım ![]() ![]() ![]() bir fırsat çıktı önüme ![]() ![]() Ve değerlendirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama tam tersi oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Senden çok uzaklardayım belki ama yine de seni görmek için uzaklardan gelebiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() yanağına bir öpücük konduruyorum ![]() ![]() bildiğini sanıyorum ama yine o tatlı uykuna geri dönüyorsun ![]() sevmemizin altıncı senesi ![]() ![]() ![]() sen gel olur mu sevgilim ![]() ![]() olur mu? Çünkü göz yaşlarımla, adını yazdım ona ![]() ![]() ![]() sevgi var kalbinin içinde unutma ![]() Seni Seviyorum, Yanıma Gelinceye Kadar da Seveceğim ![]() ![]() ![]() SEVGİLİN |
![]() |
![]() |
|