![]() |
Sevgiliden Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliden Mektupbiliyor musun? geçen gün ilk defa seni aldattım yani yanlışlıkla oldu ama yine de o9ndan gözlerimi alamadım ![]() ![]() ![]() ![]() hala sen kalbimdesin, hala gönül bahçemin en nadide çiçeği sensin ve hep öyle kalacaksın ![]() senin yokluğunda seni unuturum sanmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() unutma bir gün ne olursa olsun kavuşacağız ![]() SENİ SEVİYORUM CENNET GÖZLÜM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() günler ne de çabuk geçiyor der insanlar ama aslında seven ve kavuşamayanlar için o kadar zordur ki günleri geçirmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biliyor musun? geçen gün ilk defa seni aldattım yani yanlışlıkla oldu ama yine de o9ndan gözlerimi alamadım ![]() ![]() ![]() ![]() hala sen kalbimdesin, hala gönül bahçemin en nadide çiçeği sensin ve hep öyle kalacaksın ![]() senin yokluğunda seni unuturum sanmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() unutma bir gün ne olursa olsun kavuşacağız ![]() SENİ SEVİYORUM CENNET GÖZLÜM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|