Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Romantik Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mektup, sevgiliden

Sevgiliden Mektup

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliden Mektup

biliyor musun? geçen gün ilk defa seni aldattım yani yanlışlıkla oldu ama yine de o9ndan gözlerimi alamadım tıpkı sana benzettim o masum ve çocuksu yüzünü, o gülüşünü, o gözlerinde kayboluşu gördüm sankisende gördüğüm gibi sana söz veriyorum bir daha böyle bişey olmasına izin vermicem

hala sen kalbimdesin, hala gönül bahçemin en nadide çiçeği sensin ve hep öyle kalacaksın

senin yokluğunda seni unuturum sanmıştımama yanılmışım o kadar kolay değilmiş seni ve hatıraları unutmak zaten istesemde unutamam her gece rüyalarımda her gün düşlerimdesin unutma seni hiç bir zaman unutmayacağım zaten böyle bir şeyi ben istesemde kalbim bunu kabul etmez

unutma bir gün ne olursa olsun kavuşacağız çünkü benim yerim senin kaşbin senin yeri benim kalbim meleğim

SENİ SEVİYORUM CENNET GÖZLÜM

günler ne de çabuk geçiyor der insanlar ama aslında seven ve kavuşamayanlar için o kadar zordur ki günleri geçirmek şimdi senden çok uzaktayım senin kokundan, o pamuk ellerinden, o tatlı dilinden o kadar uzaktayım ki çekilmiyor günler sensiz bir an bile yapamıyorum gel gel de biterelim bu ayrılığıama biliyorum gelemezsin sende benden çok uzaktasıngeçen gün yanına gelmek için bir arabanın önüne atladım bir an sana kavuştum sandım, ve gözlerimi açtığımda hemşirenin "ucuz atlattınız" sözüyle karşılaştımbu seferde yapamadım yine sana gelemedim her defasında olduğu gibi yine kavuşamadık

biliyor musun? geçen gün ilk defa seni aldattım yani yanlışlıkla oldu ama yine de o9ndan gözlerimi alamadım tıpkı sana benzettim o masum ve çocuksu yüzünü, o gülüşünü, o gözlerinde kayboluşu gördüm sankisende gördüğüm gibi sana söz veriyorum bir daha böyle bişey olmasına izin vermicem

hala sen kalbimdesin, hala gönül bahçemin en nadide çiçeği sensin ve hep öyle kalacaksın

senin yokluğunda seni unuturum sanmıştımama yanılmışım o kadar kolay değilmiş seni ve hatıraları unutmak zaten istesemde unutamam her gece rüyalarımda her gün düşlerimdesin unutma seni hiç bir zaman unutmayacağım zaten böyle bir şeyi ben istesemde kalbim bunu kabul etmez

unutma bir gün ne olursa olsun kavuşacağız çünkü benim yerim senin kaşbin senin yeri benim kalbim meleğim

SENİ SEVİYORUM CENNET GÖZLÜM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com